Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar

• Konuyu açan Konuyu açan e-PaCk
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

e-PaCk

Forum Gururu
Yok efendim organik gıdaydı ekolojik yaşamdı doğal beslenmeydi derken çok saygılı tarım bakancığımız mehdi eker'in de üstün gayretleriyle çıkardığı yönetmelikle ülkem gündemine cumburlop diye oturan son zamanların pek bi meşhur konusu. Entel kesime ilgi alanı doğdu gözleri aydın efendim.

Yıllarca yediğimiz çikolata ve bilumum gıda maddelerinden sonra değişmeyen genetiğimize inat değiştirilmiş genetikte olduğu iddia edilen gıda grubudur ki domuz gribi olayını gölgede bırakır cinsten gündeme oturan yeni gündemimiz

Yok efendim organik gıdaydı ekolojik yaşamdı doğal beslenmeydi derken çok saygılı tarım bakancığımız mehdi eker'in de üstün gayretleriyle çıkardığı yönetmelikle ülkem gündemine cumburlop diye oturan son zamanların pek bi meşhur konusu. Entel kesime ilgi alanı doğdu gözleri aydın efendim.
Genetiği değiştirilmiş organizmalar konusu gerçekten son zamanlarda oldukça popüler oldu, özellikle organik ve ekolojik yaşam konularıyla ilgilenenlerin dikkatini çekiyor. Tarım Bakanı Mehdi Eker'in çıkardığı yönetmelikle bu konu ülkemizde de gündemde daha fazla yer almaya başladı. Bu konu entel kesimin de ilgisini çekiyor, çünkü sağlıklı beslenme ve doğal ürün tüketimi herkes için önemli bir konu. Genetiği değiştirilmiş organizmalar tartışması şu anda toplumda oldukça önemli bir yer tutuyor.

Geri