Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 11 Tem 2021 #2 Genel olarak evet ama ortamına göre değişiyor, severek katıldığım bir ortam ise hemen ayak uydururum ama mecburi bulunduğum bir ortam ise 1 haftayı hatta duruma göre 1 ayı bile bulabiliyor.
Genel olarak evet ama ortamına göre değişiyor, severek katıldığım bir ortam ise hemen ayak uydururum ama mecburi bulunduğum bir ortam ise 1 haftayı hatta duruma göre 1 ayı bile bulabiliyor.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Tem 2021 #4 Enerjisine bağlı ortamın. Negatif bir eneji aldıysam kimse ısıtamaz beni o ortama.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Tem 2021 #5 Benim de duruma göre değişiyor evet seçeneğini işaretledim ama enerji durumu, ortamdaki suratlar falan bi çok etken var ama genellikle ayak uydururum
Benim de duruma göre değişiyor evet seçeneğini işaretledim ama enerji durumu, ortamdaki suratlar falan bi çok etken var ama genellikle ayak uydururum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Tem 2021 #6 Izleme inceleme süresinden sonra evet ama böyle bir imkanım yoksa hayır
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Tem 2021 #7 İnsanlara hemen güvenip alışmadığımdan hemen ayak uydurmam, ortama alışma sürecim var benim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Tem 2021 #8 ortama çabuk ayak uydururum ama kişisel olarak pek çabuk ısınamam. ikili ilişkilerde sorun yaşarım genelde.
ortama çabuk ayak uydururum ama kişisel olarak pek çabuk ısınamam. ikili ilişkilerde sorun yaşarım genelde.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Tem 2021 #9 her zaman ) mesela forum hemen ayak uydurdum
Enda Neylersin!!! V.I.P 12 Tem 2021 #10 yilmaz27 dediki: her zaman ) mesela forum hemen ayak uydurdum Genişletmek için tıklayın... Evet hiç yabancılık çekmemiştin
yilmaz27 dediki: her zaman ) mesela forum hemen ayak uydurdum Genişletmek için tıklayın... Evet hiç yabancılık çekmemiştin