YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Nsn 2009 #1 Muhtemelen herkes google'da kendi ismini veya forumlarda kullandığı üye adını aratmıştır. Forumumuzda da google botlarının isimleri görmemesi için bir engel koymadık. Soru şu: Google'da üye adınızın çıkması sizi rahatsız ediyor mu?
Muhtemelen herkes google'da kendi ismini veya forumlarda kullandığı üye adını aratmıştır. Forumumuzda da google botlarının isimleri görmemesi için bir engel koymadık. Soru şu: Google'da üye adınızın çıkması sizi rahatsız ediyor mu?
zuzuu Uzman 22 Nsn 2009 #2 şahsen beni rahatsız etmiyo ben hatta mutlu oluyorum yinemi ünlü oldum diyebiliyosunuz cok adım geciyo TVde
şahsen beni rahatsız etmiyo ben hatta mutlu oluyorum yinemi ünlü oldum diyebiliyosunuz cok adım geciyo TVde
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Nsn 2009 #6 kelebek diye arattığında bulunan sonuçlar Hangisi bizim kelebek kelebek için yaklaşık 5.990.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,19 saniye) Genişletmek için tıklayın...
kelebek diye arattığında bulunan sonuçlar Hangisi bizim kelebek kelebek için yaklaşık 5.990.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,19 saniye) Genişletmek için tıklayın...
Gizemli Cadi Forum Gururu 22 Nsn 2009 #8 Gören görmüş ne fark eder ki...Benden önce bölge ve deniz çıkacağı kesin..
jeriko Özel Üye Özel üye 22 Nsn 2009 #9 Şıklarda tam bir eşitlik varmış (her şıkkta bir oy)."Hiç farketmez" lehine bozmuş bulunuyorum.