Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 30 Tem 2021 #3 1.50 miyop var fazla bir şey değil ama bazen sorun çıkartabiliyor o yüzden kullanıyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Tem 2021 #5 18 yıldır gözlük kullanıyorum.
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Tem 2021 #6 Sypnosis dediki: 1.50 miyop var fazla bir şey değil ama bazen sorun çıkartabiliyor o yüzden kullanıyorum Genişletmek için tıklayın... Bende daha fazla KaderKatibi dediki: 18 yıldır gözlük kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın... Aşağı yukarı aynı benimle
Sypnosis dediki: 1.50 miyop var fazla bir şey değil ama bazen sorun çıkartabiliyor o yüzden kullanıyorum Genişletmek için tıklayın... Bende daha fazla KaderKatibi dediki: 18 yıldır gözlük kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın... Aşağı yukarı aynı benimle
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Tem 2021 #7 Bir zamanlar gözlüğüm vardı sonra lense geçtim..lensle uğraşmakta zor gelince lazer ameliyatla çözdüm olayı..şuan gözlüksüz rahat rahat takılıyorum.. bazen renkli numarasız lens alsam mı diye düşünmüyor değilim..eski günlerin hatrina..
Bir zamanlar gözlüğüm vardı sonra lense geçtim..lensle uğraşmakta zor gelince lazer ameliyatla çözdüm olayı..şuan gözlüksüz rahat rahat takılıyorum.. bazen renkli numarasız lens alsam mı diye düşünmüyor değilim..eski günlerin hatrina..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 30 Tem 2021 #8 Maalesef kullaniyorum lensle bas edebileceğimi dusunsem lens kullanirim ama çok konforlu degil sanirim
Maalesef kullaniyorum lensle bas edebileceğimi dusunsem lens kullanirim ama çok konforlu degil sanirim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 30 Tem 2021 #9 25 sene gözlük kullandıktan sonra bugün itibariyle lense geçiş yaptım. Kurtuldum diye seviniyorum şahsen.
25 sene gözlük kullandıktan sonra bugün itibariyle lense geçiş yaptım. Kurtuldum diye seviniyorum şahsen.
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Tem 2021 #10 Sentinus dediki: 25 sene gözlük kullandıktan sonra bugün itibariyle lense geçiş yaptım. Kurtuldum diye seviniyorum şahsen. Genişletmek için tıklayın... Senin adına sevindim ama ben alıştım gözlüklü halime ya lense sıcak bakmıyorum benim bir parçam oldu adeta☺
Sentinus dediki: 25 sene gözlük kullandıktan sonra bugün itibariyle lense geçiş yaptım. Kurtuldum diye seviniyorum şahsen. Genişletmek için tıklayın... Senin adına sevindim ama ben alıştım gözlüklü halime ya lense sıcak bakmıyorum benim bir parçam oldu adeta☺