calactica Aktif 8 Şbt 2009 #1 ya lütfen bana yardım edin.aradım aradım bulamadım.gta türk nasıl indirilir bilen varmı.bütün gta ları indirdim oynadım ama gta türk yok ki.lütfen biliyorsanız yazın;Y
ya lütfen bana yardım edin.aradım aradım bulamadım.gta türk nasıl indirilir bilen varmı.bütün gta ları indirdim oynadım ama gta türk yok ki.lütfen biliyorsanız yazın;Y
calactica Aktif 11 Tem 2009 #4 tamam ya oyuncudan aldığım hep çizik çıkıyo değiştirmek 3 lira diyo Orda dövücen adamı yaa Upvote 0 Downvote
m.i.d. Üye 17 Tem 2009 #5 arama motoruna GTA türk veya san bedava full indir yaz kotalıysa ama çok yer Upvote 0 Downvote
K Kayıtsız Üye Ziyaretçi 14 Ags 2010 #7 ya hani burada yoktur gta türk cityin nasıl indirilecegini nereden bulacaz Upvote 0 Downvote
K Kayıtsız Üye Ziyaretçi 13 Ksm 2010 #8 Ya abicim face'de gta oynanmıyor......En iyisi siz internet cafelerdekigtayı oynayınnnnnn,ya da satın alın...... Upvote 0 Downvote
Ya abicim face'de gta oynanmıyor......En iyisi siz internet cafelerdekigtayı oynayınnnnnn,ya da satın alın......
K Kayıtsız Üye Ziyaretçi 20 Arl 2010 #10 ya ben shifte basıom ama uçak tek gelio ne yapmalıyım Upvote 0 Downvote