DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 31 Ock 2012 #2 Vay uyanık vay. Keşke tahtalara çizelen kendi kasları olsaydı.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 31 Ock 2012 #4 En güzel şeklini yapmış. Ama keşke beyin kaslarımız daha güçlü olsa, toplum olarak. Tabi fiziksel güçte lazım...
En güzel şeklini yapmış. Ama keşke beyin kaslarımız daha güçlü olsa, toplum olarak. Tabi fiziksel güçte lazım...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ock 2012 #5 alemdar dediki: En güzel şeklini yapmış. Ama keşke beyin kaslarımız daha güçlü olsa, toplum olarak. Tabi fiziksel güçte lazım... Genişletmek için tıklayın... kusura bakmayın sadece merak gerçekten bilmiyorum beyinde kas var mı? en güçlü kasın dil de oldugunu biliyorum...
alemdar dediki: En güzel şeklini yapmış. Ama keşke beyin kaslarımız daha güçlü olsa, toplum olarak. Tabi fiziksel güçte lazım... Genişletmek için tıklayın... kusura bakmayın sadece merak gerçekten bilmiyorum beyinde kas var mı? en güçlü kasın dil de oldugunu biliyorum...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 31 Ock 2012 #6 Mecazi anlamda kullandım. Yani daha çok beynimiz çalışsa diye. Tabiki, sinirlerden oluşan bir organımız.
Mecazi anlamda kullandım. Yani daha çok beynimiz çalışsa diye. Tabiki, sinirlerden oluşan bir organımız.