Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
GÜL TATLISI
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="misafir" data-source="post: 15756"><p>GÜL TATLISI </p><p></p><p>MALZEMELER: </p><p></p><p>1 Su bardağı sıvıyağ </p><p>yarım su bardağı yoğurt </p><p>1 su bardağı irmik </p><p>1 yumurta </p><p>yarım paket oda sıcaklığında margarin </p><p>1 paket vanilya </p><p>yarım paket kabartmatozu </p><p>1 çorba kaşığı sirke </p><p>1 tutam tuz </p><p>aldığı kadar un </p><p>1 su bardağı kadar ceviz yada fındık </p><p>ŞERBETİ : </p><p></p><p>3 Su bardağı su </p><p>2.5 Su bardağı şeker </p><p>çeyrek limonun suyu </p><p>Yapılışı; </p><p>1. Önce şerbetinin malzemelerini bir tencereye koyun ve kaynatın. </p><p>2. Hamurun un , kabartmatozu ve vanilya hariç tüm malzemelerini karıştırın. </p><p>3. kabartmatozu , vanilyayı ve aldığı kadar unu ilave edin.Kulak memesi yumusaklığında bir hamur elde edilir. </p><p>4. Hamur ikiye kesilir. Bir parçası merdane ile 3-4 mm kalınlığında açılır. </p><p>5. Çay bardağı ile kesilir. </p><p>6. 6 adet yuvarlak yarılırı üst üste gelecek şekilde yanyana dizilir. </p><p>7. rulo şeklinde sarılır. </p><p>8. ikiye kesilir. </p><p>9. tepsiye dizilir. </p><p>10. ortalarına cevizyada fındık yerleştirebilirsiniz. </p><p>11. orta hararetli fırında üzerleri kızarana (20-25 dakika) kadar fırınlanır. </p><p>12. şerbetini üzerine dökün. Tatlıların şerbeti iyi çekmesi için alt üst cevirerek şerbeti iyice cekmesi saglanır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="misafir, post: 15756"] GÜL TATLISI MALZEMELER: 1 Su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı yoğurt 1 su bardağı irmik 1 yumurta yarım paket oda sıcaklığında margarin 1 paket vanilya yarım paket kabartmatozu 1 çorba kaşığı sirke 1 tutam tuz aldığı kadar un 1 su bardağı kadar ceviz yada fındık ŞERBETİ : 3 Su bardağı su 2.5 Su bardağı şeker çeyrek limonun suyu Yapılışı; 1. Önce şerbetinin malzemelerini bir tencereye koyun ve kaynatın. 2. Hamurun un , kabartmatozu ve vanilya hariç tüm malzemelerini karıştırın. 3. kabartmatozu , vanilyayı ve aldığı kadar unu ilave edin.Kulak memesi yumusaklığında bir hamur elde edilir. 4. Hamur ikiye kesilir. Bir parçası merdane ile 3-4 mm kalınlığında açılır. 5. Çay bardağı ile kesilir. 6. 6 adet yuvarlak yarılırı üst üste gelecek şekilde yanyana dizilir. 7. rulo şeklinde sarılır. 8. ikiye kesilir. 9. tepsiye dizilir. 10. ortalarına cevizyada fındık yerleştirebilirsiniz. 11. orta hararetli fırında üzerleri kızarana (20-25 dakika) kadar fırınlanır. 12. şerbetini üzerine dökün. Tatlıların şerbeti iyi çekmesi için alt üst cevirerek şerbeti iyice cekmesi saglanır. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
GÜL TATLISI
Top