• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

'Gül'lerden kaçışı gördünüz mü?

Enteresan biyaklaşım :) Arkadaşlar boşverin demokrasi hazmetme rejimi zaten. O yüzden fikirlerinizi yansıtan iki karikatüre siz de gülüp geçin. Ben başardım. Her ikisi de komikti.

Hemen aklımdayken belirteyim ancak tartışmaya zemin hazırlamaması dileği ile. Ülkemizde demokrasiyi tam olarak yaşamayı başaramamakla birlikte çıkarlarımız doğrultusunda kullanmayı hakikaten ustalıkla becerebilen bir milletin torunlarıyız :P Abdullah Gül'ün bu kadar üstüne gidilmesi bunun en güzel örneği değilmi ? :)

Bizler kafanın tehlikeli olan içi ile değil de hala görünen tarafı ile ilgilendiğimiz sürece nach 1 metre daha ilerleyemiz :P Bırakın yaaa bu işleri bırakın arık gündemden düşürün. Bırakın demokrasinin gereğini yapsın insanlar. Gönüllerince yaşama özgürlüklerine saygı gösterin.

Sözüm size değil genele arkadaşlar. Özlleikle gazetlerin köşe yazarların. Ben ne diyorum ya alla allaaa !

Son bir not: abdullarGül güvendiğim bir kişilik. Refah Partisi'nde çoğu kimsenin bırakamayacığı bir konumda iken prensiplerine aykırı olan görüşler olduğu için kariyerine son verdi. BEnim için önemli bir kriterdir. MEnsubu olduğu partiye oy verdim mi? HAYIR

Bizde Çok güzel bir söz var. Yiğidi öldür hakkını yeme !

Enteresan biyaklaşım :) Arkadaşlar boşverin demokrasi hazmetme rejimi zaten. O yüzden fikirlerinizi yansıtan iki karikatüre siz de gülüp geçin. Ben başardım. Her ikisi de komikti.
[/B] !

Ben karikatürü buraya koyarken kendi fikrimi yansıttığı için değil Malum partinin fikrini ortaya koymak istedim.:) Kaldı ki bu karikatür sadece A.GÜL ile ilgili değil dikkat edilirse M.SARIGÜL de var.

Geri