Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mrt 2012 #3 Kırmızılım senin rengin. oda gercekten güzel oldukça rahata benziyor.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Mrt 2012 #4 Oda güzel ama ben oda içinde havuz istemem. havuz dışarıda olmalı Emeğine sağlık presence
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mrt 2012 #5 ama bak hiç zahmetsiz havuza gireceksin ne kadar güzel Gülüm.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Mrt 2012 #6 Caglayagmur dediki: ama bak hiç zahmetsiz havuza gireceksin ne kadar güzel Gülüm. Genişletmek için tıklayın... Ama ablam şuda var ya uykulu uykulu takılıp havuza düşsen şoka girer insan
Caglayagmur dediki: ama bak hiç zahmetsiz havuza gireceksin ne kadar güzel Gülüm. Genişletmek için tıklayın... Ama ablam şuda var ya uykulu uykulu takılıp havuza düşsen şoka girer insan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Mrt 2012 #8 Ablam yüzmeyi bilmediğim için olumlu yan çıkaramadım kendime Tabi sevenler için güzel Zaten oda tasarımı hoş da havuz bana göre değil
Ablam yüzmeyi bilmediğim için olumlu yan çıkaramadım kendime Tabi sevenler için güzel Zaten oda tasarımı hoş da havuz bana göre değil