nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Eyl 2019 #1 Ah bende olsam orada olsam hep çocuk kalsam sana sarılsam çok seviyorum bee ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Eyl 2019 #4 Onun şarkıları bir başka ya sesi de öyle tarzı da gönlü zaten pamuk gibi,)
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Eyl 2019 #6 r0se dediki: 21inde buraya geliyor ) atla gel Genişletmek için tıklayın... Buraya da geliyor hep haber veriyorlar duyanlar ama ah işte bir ben değilim ki çoluk çocuk hesaplar uymuyor denk getiremiyorum
r0se dediki: 21inde buraya geliyor ) atla gel Genişletmek için tıklayın... Buraya da geliyor hep haber veriyorlar duyanlar ama ah işte bir ben değilim ki çoluk çocuk hesaplar uymuyor denk getiremiyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Eyl 2019 #8 GeceYolcusu dediki: Orasi ve Burasi neresi acaba? @r0se ve @nazenin Genişletmek için tıklayın... Burası Ankara
GeceYolcusu dediki: Orasi ve Burasi neresi acaba? @r0se ve @nazenin Genişletmek için tıklayın... Burası Ankara
r0se Forum Onuru Özel üye 18 Eyl 2019 #9 GeceYolcusu dediki: Orasi ve Burasi neresi acaba? @r0se ve @nazenin Genişletmek için tıklayın... Burayı biliyorsun zaten yine de söyleyeyim Bandırma
GeceYolcusu dediki: Orasi ve Burasi neresi acaba? @r0se ve @nazenin Genişletmek için tıklayın... Burayı biliyorsun zaten yine de söyleyeyim Bandırma