yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Ekm 2020 #1 Güzellik başka bir şey, çekicilik başka… Sence hangi burcun kadını daha çekici?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ekm 2020 #2 Burçlarla hiç aram yok burcum oğlak diye oğlağı işaretledim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Ekm 2020 #3 yesim434 dediki: Güzellik başka bir şey, çekicilik başka… Sence hangi burcun kadını daha çekici Genişletmek için tıklayın... (vallla son soru joker hakkimda kalmadi) ( hmmm 1 milyonuda kacirmak istemiyorum kararimi verdim 12 ayin 12 sindede dogan butun kadinlar kendilerine gore guzellik ve guzelliklerine goredecekicilikle yaratilmistir bu erkeklerin bakis acisina baglidir burclar ahkkinda benden bukadar
yesim434 dediki: Güzellik başka bir şey, çekicilik başka… Sence hangi burcun kadını daha çekici Genişletmek için tıklayın... (vallla son soru joker hakkimda kalmadi) ( hmmm 1 milyonuda kacirmak istemiyorum kararimi verdim 12 ayin 12 sindede dogan butun kadinlar kendilerine gore guzellik ve guzelliklerine goredecekicilikle yaratilmistir bu erkeklerin bakis acisina baglidir burclar ahkkinda benden bukadar
İreeem42 Özel Üye Özel üye 31 Ekm 2020 #7 Süslü bir burç ve aynı zamanda kendi burcum da olduğu için Terazi diyorum ve eşitliği bozuyorum??