yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Mrt 2021 #1 Sizce bakımı en kolay/zor evcil hayvan hangisi?Hangi evcil hayvanı beslemek isterdiniz, neden
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Mrt 2021 #2 Balık ve kuş evde besledim en bakımı kolay olan bence balık.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Mrt 2021 #4 Benimde Balik ama Vallahi hic abartisiz ben tam 3.4 saate temizliyorum o akvaryumu
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Mrt 2021 #5 yesim434 dediki: Benimde Balik ama Vallahi hic abartisiz ben tam 3.4 saate temizliyorum o akvaryumu Genişletmek için tıklayın... Valla canim bizde sözüm ona kendini temizliyen akvaryum aldik ama yine de bi sure sonra yosun olusuyor.
yesim434 dediki: Benimde Balik ama Vallahi hic abartisiz ben tam 3.4 saate temizliyorum o akvaryumu Genişletmek için tıklayın... Valla canim bizde sözüm ona kendini temizliyen akvaryum aldik ama yine de bi sure sonra yosun olusuyor.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Mrt 2021 #6 GüLüCüKツ dediki: Valla canim bizde sözüm ona kendini temizliyen akvaryum aldik ama yine de bi sure sonra yosun olusuyor. Genişletmek için tıklayın... Bunlar benim Baliklarim buna olmuyor o cöpcüler onun icin mecburen kendim temizliyorum
GüLüCüKツ dediki: Valla canim bizde sözüm ona kendini temizliyen akvaryum aldik ama yine de bi sure sonra yosun olusuyor. Genişletmek için tıklayın... Bunlar benim Baliklarim buna olmuyor o cöpcüler onun icin mecburen kendim temizliyorum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Mrt 2021 #7 yesim434 dediki: Bunlar benim Baliklarim buna olmuyor o cöpcüler onun icin mecburen kendim temizliyorum Genişletmek için tıklayın... Bi ara camlari temizlesin diye salyangozlarim vardi onlarda öldü ?
yesim434 dediki: Bunlar benim Baliklarim buna olmuyor o cöpcüler onun icin mecburen kendim temizliyorum Genişletmek için tıklayın... Bi ara camlari temizlesin diye salyangozlarim vardi onlarda öldü ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Mrt 2021 #8 Kurt isterim seçeneklerde yok diye köpeği işaretledim