Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Eyl 2020 #1 Bu haftanın konuğu Yıldız Çağrı Atiksoy 1. numara 2. numara 3 numara 4 numara 5 numara
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Eyl 2020 #2 Eeee neden kimse bu anketi oylamadı bakalım @nazenin @TeBeSSüm @Polyanna @yesim434 ve diğerleri sizi şöyle kürsüye alalım
Eeee neden kimse bu anketi oylamadı bakalım @nazenin @TeBeSSüm @Polyanna @yesim434 ve diğerleri sizi şöyle kürsüye alalım
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 23 Eyl 2020 #3 4 numara diyorum ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Eyl 2020 #4 Benim gözüme de o karelenmiş olan resim takıldı 4 numara mı tam anlayamadım ama 4 diye işaretledim
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Eyl 2020 #5 YoRuMSuZ dediki: Benim gözüme de o karelenmiş olan resim takıldı 4 numara mı tam anlayamadım ama 4 diye işaretledim Genişletmek için tıklayın... Evet dört numara
YoRuMSuZ dediki: Benim gözüme de o karelenmiş olan resim takıldı 4 numara mı tam anlayamadım ama 4 diye işaretledim Genişletmek için tıklayın... Evet dört numara
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Eyl 2020 #7 Resimlerin arasına bira mesafe koyup numaralandırdım daha net belli oluyor şimdi kaç numaralı resmin hangisi olduğu.
Resimlerin arasına bira mesafe koyup numaralandırdım daha net belli oluyor şimdi kaç numaralı resmin hangisi olduğu.
Simurg 😉 Özel üye 23 Eyl 2020 #9 1. resimde zaten çok renk var anlayamadım Garip kalmasın 3. resim diyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Eyl 2020 #10 BU RESIMLERDE SEVGILIMI GOREMEDIGIM ICIN HANGI SAC RENGI YAKISTIGINI TAHMIN EDEMEDIM ÖZÜR