Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Sofra Düzeni ve Servis
Hangi Yemekler Hangi Tabaklarda Ne İle Servis Edilir?
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 341932" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">GRAP FRUİT </span></strong></p><p><strong>Tatlı tabağında pudra şekeri ile servis edilir. Çay kaşığı ile yenir. Ayrıca parmak yıkama tası verilir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">KAVUN DİLİM </span></strong></p><p><strong>Tatlı tabağında Ordövre çatalı desert kaşığı ile yenir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">DUMANLI FÜME JAMBON VE KAVUN</span> </strong></p><p><strong>Normal yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçakla yenir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">ORDÖVR </span></strong></p><p><strong>Yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçakla yenir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">HAYVAR </span></strong></p><p><strong>Yemek tabağında havyar bıçağı, yoksa küçük bıçakla yenir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">KAZ CİĞERİ </span></strong></p><p><strong>Tatlı tabağında küçük çatal ve küçük bıçak ile yenir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">KUŞKONMAZ </span></strong></p><p><strong>Yemek tabağında, kuşkonmaz pensi, yoksa elle tutulup yemek çatalının yardımı ile yenir, ayrıca finger Bol (El tası) verilir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">KUŞKONMAZ VE JAMBON </span></strong></p><p><strong>Jambon salata tabağında kuşkonmaz yemek tabağında ayrı servis edilir veya ikisi de yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçak ile yenir. Ayrıca Finger Bol (el tası) verilir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">ENGİNAR HAŞLAMA YAPRAĞI İLE </span></strong></p><p><strong>Yemek tabağında önce yaprakları teker teker koparılarak elle, göbeğine gelince küçük çatal ve küçük bıçakla yenir. Yanına ayrıca defet tabağı ve finger bol verilir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">BALIK ÇORBASI </span></strong></p><p><strong>Düz yemek tabağının üzerine yerleştirilmiş sıcak çorba tabağında balık çatalı, balık bıçağı, çorba kasığı ile yenir. Ayrıca deşet tabağı verilir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">POT O FÖ </span></strong></p><p><strong>Düz yemek tabağının üzerine yerleştirilmiş çorba tabağında yemek çatalı, yemek bıçağı, yemek kaşığı ile yenir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">PEYNİRLER </span></strong></p><p><strong>Tatlı tabağında küçük çatal, küçük bıçak ile varsa peynir bıçağı, küçük çatal ile yenir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">DONDURMA KUPLAR </span></strong></p><p><strong>Tatlı tabağı üzerine üçgen katlanmış kâğıt peçete veya kup altı peçetesi üzerine dondurma kupunu tabağı ve dondurma kupu, dondurma kasığı ile yenir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">KUP DESERTLER </span></strong></p><p><strong>Tatlı tabağı üzerine, kup altı peçetesi, yoksa üçgen katlanmış kâğıt peçete ve üzerine kup tabağı ile dondurma kasığı, eğer kup derinse buzlu çay kaşığı ile yenir. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">MEYVELER </span></strong></p><p><strong>Tatlı tabağı, meyva çatlı ve meyve bıçağı ve Finger Bol (el tası) : Kabuksuz meyveler için ayrıca kase içerisinde soğuk su, tatlı tabağında meyve çatalı ve meyve bıçağı ile yenir. Ayrıca yanında finger bol el tası verilir. Kabuksuz meyvelerden üzüm cinsleri meyve tabağında elle, ayrıca yanında yıkanmak için kase içerisinde soğuk su, çilek cinsi meyveler kuplarda veya meyve tabağında, pudra sekeri ve krema ile tatlı çatalı ve tatlı kaşığı ile yenir.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 341932, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]GRAP FRUİT [/COLOR] Tatlı tabağında pudra şekeri ile servis edilir. Çay kaşığı ile yenir. Ayrıca parmak yıkama tası verilir. [COLOR="#FF0000"]KAVUN DİLİM [/COLOR] Tatlı tabağında Ordövre çatalı desert kaşığı ile yenir. [COLOR="#FF0000"]DUMANLI FÜME JAMBON VE KAVUN[/COLOR] Normal yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçakla yenir. [COLOR="#FF0000"]ORDÖVR [/COLOR] Yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçakla yenir. [COLOR="#FF0000"]HAYVAR [/COLOR] Yemek tabağında havyar bıçağı, yoksa küçük bıçakla yenir. [COLOR="#FF0000"]KAZ CİĞERİ [/COLOR] Tatlı tabağında küçük çatal ve küçük bıçak ile yenir. [COLOR="#FF0000"]KUŞKONMAZ [/COLOR] Yemek tabağında, kuşkonmaz pensi, yoksa elle tutulup yemek çatalının yardımı ile yenir, ayrıca finger Bol (El tası) verilir. [COLOR="#FF0000"]KUŞKONMAZ VE JAMBON [/COLOR] Jambon salata tabağında kuşkonmaz yemek tabağında ayrı servis edilir veya ikisi de yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçak ile yenir. Ayrıca Finger Bol (el tası) verilir. [COLOR="#FF0000"]ENGİNAR HAŞLAMA YAPRAĞI İLE [/COLOR] Yemek tabağında önce yaprakları teker teker koparılarak elle, göbeğine gelince küçük çatal ve küçük bıçakla yenir. Yanına ayrıca defet tabağı ve finger bol verilir. [COLOR="#FF0000"]BALIK ÇORBASI [/COLOR] Düz yemek tabağının üzerine yerleştirilmiş sıcak çorba tabağında balık çatalı, balık bıçağı, çorba kasığı ile yenir. Ayrıca deşet tabağı verilir. [COLOR="#FF0000"]POT O FÖ [/COLOR] Düz yemek tabağının üzerine yerleştirilmiş çorba tabağında yemek çatalı, yemek bıçağı, yemek kaşığı ile yenir. [COLOR="#FF0000"]PEYNİRLER [/COLOR] Tatlı tabağında küçük çatal, küçük bıçak ile varsa peynir bıçağı, küçük çatal ile yenir. [COLOR="#FF0000"]DONDURMA KUPLAR [/COLOR] Tatlı tabağı üzerine üçgen katlanmış kâğıt peçete veya kup altı peçetesi üzerine dondurma kupunu tabağı ve dondurma kupu, dondurma kasığı ile yenir. [COLOR="#FF0000"]KUP DESERTLER [/COLOR] Tatlı tabağı üzerine, kup altı peçetesi, yoksa üçgen katlanmış kâğıt peçete ve üzerine kup tabağı ile dondurma kasığı, eğer kup derinse buzlu çay kaşığı ile yenir. [COLOR="#FF0000"]MEYVELER [/COLOR] Tatlı tabağı, meyva çatlı ve meyve bıçağı ve Finger Bol (el tası) : Kabuksuz meyveler için ayrıca kase içerisinde soğuk su, tatlı tabağında meyve çatalı ve meyve bıçağı ile yenir. Ayrıca yanında finger bol el tası verilir. Kabuksuz meyvelerden üzüm cinsleri meyve tabağında elle, ayrıca yanında yıkanmak için kase içerisinde soğuk su, çilek cinsi meyveler kuplarda veya meyve tabağında, pudra sekeri ve krema ile tatlı çatalı ve tatlı kaşığı ile yenir.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Sofra Düzeni ve Servis
Hangi Yemekler Hangi Tabaklarda Ne İle Servis Edilir?
Top