Adama sormuşlar ; '' - nerelisin...? adam cevap vermiş : abi daha evlenmedim...!!!''
bu evlilik işini aklım bi türlü almıyo arkadaş....şu yaşıma geldim o kadar kız arkadaşım oldu,erkek arkadaşım oldu,bi çokları da evlendi (anlayın durumumun ne kadar vahim oldunu haala fehmine varamadım mevzunun...abim dahil çevremdeki erkeklerin çoğu böyle bi hususla kucak kucağa .halk arasında evlenen erkekler için ''hanım köylü olmak''diye bi kavram vardır...yani yeni evlenen erkekler için daha çok geçerli bi durum ama yetişkinler arasında da şaka olarak kullanılan bi söz şimdi kaç kişiyle konuşup alay etsemde hepsinden de işittiğim söz şu oldu : ''seni de görürüz biz hele bi evlen''...bu mu yani mesele,herşeyi görüp gözlemleyip çözümleme yapmak için illa evlenmek mi gerek kardeşim görüyoruz işte evlenmişsin ve hanım köylü olmuşsun yani beni ne karıştırıyosun işin içine...ne kazak erkekler gördüm ben yanımda atıp tutan,'ben evde şöyle yaparım böyle sözüm geçer''diyipte evden gelen telefona direk''özür dilerim aşkım konuşmaya dalmışım geç açtım'' diye cevap veren ) büyük konuşmamak gerek böyle şeylerde bence...işi oluruna bırakmak lazım gelir.ne güzel gül gibi geçinmek varken,o şirin ev dünyanı daraltmaya ne gerek var yani hanımının sözünü dinlemicen de kimin sözünü dinlicen...o senin hayat arkadaşın,eşin,helalin herşeyin yani...hanım köylü oldum ya da kazak(maço) oldum diye kasmaya ne gerek var bak işine sen,evinizi geçindirin hem ekonomik hem psiko-sosyal olarak,birlikte olucak şeyler bunlar evin içinde...bir de evlenince sosyal hayat biter bambaşka bi aleme girersin psikolojisini de hiç anlamıyorum.bu da bi kasıntı bence,istesen ne güzelde sosyal bi hayatın olur yani.tabi bekarken yaptığın her şeyi yapamassın ama yine de her alışkanlıından da vazgeçmek,kendini yeni düzene adapte etmek içinde zorlamaya hiiiç gerek yok neyse bekara kadın boşamak kolay demişler ben ne anlarım bu işlerden amaaan....