Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ags 2013 #2 Yanlış hatırlamıyorsam içine alçı dolduruyorduk değilmi cemre canım.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ags 2013 #4 @cemree nereden buluyosun bunlarıııı Son düzenleme: 26 Ock 2014
cemree =)=) V.I.P 17 Ags 2013 #5 Çağlayağmur dediki: Yanlış hatırlamıyorsam içine alçı dolduruyorduk değilmi cemre canım. Genişletmek için tıklayın... Evet abla alçı kalıpları =)))
Çağlayağmur dediki: Yanlış hatırlamıyorsam içine alçı dolduruyorduk değilmi cemre canım. Genişletmek için tıklayın... Evet abla alçı kalıpları =)))
cemree =)=) V.I.P 17 Ags 2013 #6 YoRuMSuZ dediki: @cemree nereden buluyosun bunlarıııı Genişletmek için tıklayın... Bazen bir şeyleri araştırırken konudan konuya atlıyorum ve karşıma çıkıyorlar =) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: @cemree nereden buluyosun bunlarıııı Genişletmek için tıklayın... Bazen bir şeyleri araştırırken konudan konuya atlıyorum ve karşıma çıkıyorlar =)
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 17 Ags 2013 #8 Ben hatırladım bile Alçı kabıydı bizde de var dı ama kim bilir nerede şimdi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ags 2013 #9 cemree dediki: Evet abla alçı kalıpları =))) Genişletmek için tıklayın... Konuda yazdığın gibi o tebessüm oluştu bende ellerine sağlık canım
cemree dediki: Evet abla alçı kalıpları =))) Genişletmek için tıklayın... Konuda yazdığın gibi o tebessüm oluştu bende ellerine sağlık canım
cemree =)=) V.I.P 17 Ags 2013 #10 YoRuMSuZ dediki: Bu kalıpların asıllarını da bulup saklamak gerek Genişletmek için tıklayın... Eski kırtasiyelerde hala vardır =)
YoRuMSuZ dediki: Bu kalıpların asıllarını da bulup saklamak gerek Genişletmek için tıklayın... Eski kırtasiyelerde hala vardır =)