yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Ags 2022 #1 Bu oyunuzmuzda hayatin zorluklari paylasmamizEvet hep hayat zordur deriz...Biz ne kadar çabalasakta bazı yerlerde elimizden hiçbirşey gelmez...Sizden istediğim sadece boşluğa bir kelime yada cümle yazmanız.....Hayat benim için zor çünkü..............................
Bu oyunuzmuzda hayatin zorluklari paylasmamizEvet hep hayat zordur deriz...Biz ne kadar çabalasakta bazı yerlerde elimizden hiçbirşey gelmez...Sizden istediğim sadece boşluğa bir kelime yada cümle yazmanız.....Hayat benim için zor çünkü..............................
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Ags 2022 #2 Hayat benim için zor çünkü ( Bu aralar cok yorgunum kafam yerinde degil
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Ags 2022 #3 Hayat benim için çok zor. Çünkü hergün. Olmadık ya haber alıyorum yada karşilaşiyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Ags 2022 #4 yesim434 dediki: Hayat benim için çok zor. Çünkü hergün. Olmadık ya haber alıyorum yada karşilaşiyorum Genişletmek için tıklayın... hayirdir inşallah (
yesim434 dediki: Hayat benim için çok zor. Çünkü hergün. Olmadık ya haber alıyorum yada karşilaşiyorum Genişletmek için tıklayın... hayirdir inşallah (
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 3 Eyl 2022 #6 Hayat benim için zor çünkü sorumluluklarım ağır geliyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Eyl 2022 #7 hayat benim için zor bunaldım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Eyl 2022 #8 Hayat benim için zor değil berbat çünkü çok yoruldum