yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Ock 2023 #2 sevmeyi sevilmeyi Upvote 0 Downvote
A Ada_Fahri (c80e) Ziyaretçi 16 Ock 2023 #3 Ucuz karışık kuruyemiş, şişe kola ve oyuncak naylon siyah araba üçlüsünü Upvote 0 Downvote
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 16 Ock 2023 #4 Ucuz karışık kuruyemiş, şişe kola ve oyuncak naylon siyah araba üçlüsünü Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ock 2023 #5 Kaygısız günlerimi tek derdimin babam bana şimdi bunu niye dedi diye düşündüğüm anları sıkıldım ben gidiyorum deyip ormana kaçtığım zamanları Birde salonda sedire uzanıp atari oynamayı Upvote 0 Downvote
Kaygısız günlerimi tek derdimin babam bana şimdi bunu niye dedi diye düşündüğüm anları sıkıldım ben gidiyorum deyip ormana kaçtığım zamanları Birde salonda sedire uzanıp atari oynamayı
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ock 2023 #7 Hiçbir seyi düşünmeden yaşadığım günleri. Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Ock 2023 #8 daha sakin olduğum günleri,şimdi resmen yürüyen bir bombayım. Upvote 0 Downvote
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 16 Mys 2023 #9 Yaz akşamları dere kenarında oturup dayı oğlu ile ettiğim sohbetleri... Upvote 0 Downvote