yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Mys 2022 #3 Fyodor Dostoyevski olurdu
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #5 Araf dediki: Adile nasit Genişletmek için tıklayın... O kadın da neler çekmiş paylaşmıştım burada ama herşeye rağmen gülmüş oğlunun ölüm haberini aldığında bile sahnede rol almış
Araf dediki: Adile nasit Genişletmek için tıklayın... O kadın da neler çekmiş paylaşmıştım burada ama herşeye rağmen gülmüş oğlunun ölüm haberini aldığında bile sahnede rol almış
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 27 Mys 2022 #6 Enda dediki: O kadın da neler çekmiş paylaşmıştım burada ama herşeye rağmen gülmüş oğlunun ölüm haberini aldığında bile sahnede rol almış Genişletmek için tıklayın... O yüzden onu seçtim
Enda dediki: O kadın da neler çekmiş paylaşmıştım burada ama herşeye rağmen gülmüş oğlunun ölüm haberini aldığında bile sahnede rol almış Genişletmek için tıklayın... O yüzden onu seçtim
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 25 Ksm 2022 #8 İnsanın hayatinin en iyi yazarı kendisidir. Hayatta insanı kendinden başka kimse anlayamaz..