• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Hayattaki ilk aşkımız ANNELERİMİZE..

Gizemli Cadi

Forum Gururu
HAYATTAKİ İLK AŞKIMIZ ANNELERİMİZ
Hepimiz için melek annelerimize ve kendi anneme ...Bakalım neler çıkacak senin kocaman kızından....

*Daha karnındayken benimle konuştuğun ve bana arkadaşlık ettiğin için.

*"Doğduğun gün hayatımın en güzel günüydü "dediğin için

*Pişiklerimi pudralayıp beni rahatlattığın için.

*Ben öğreninceye kadar sonsuz kere "anne...anne....anne...."yi tekrarladığın için

*Gömleğimin kollarını kullanmayayım diye , elinde bir mendille burnumu silmeye koştuğun için.

*Sürekli "Neden? Neden? Neden? sorularını sormamı isteklendirdiğin için.

*Piyeste tek satırı unutunca ,seyirciler arasında oturduğun yerden fısıldayarak hatırlattığın için.

*Çok güzel gülümsemelerin için "benim en iyi arkadaşım "olduğun için

*Bana güvendiğin için ,uzaktan seven bir anne olmadığın için

*Hasta olduğum günlerde bütün gece başımda beklediğin için.

*Benimle gülüp benimle ağladığın için

*"Seni Seviyorum" dediğin için

*"Ben sana söyledim!"lerini dilinin ucuna gelse de yuttuğun için.

*Üniversiteye gideceğim yıllarda uzaklara gittiğimde, gözyaşlarını gizlemeden beni özleyeceğini söyleceğin için

*Eğitimin bütün kilitli kapıları açacağını öğrettiğin için

*İhtiyacım olduğunda sürekli yanımda sürekli yanımda olduğun için.

*Hiç bir şeyin kolay elde edilemeyeceğini ,başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini öğrettiğin için

*Yaşamının en güzel yıllarını bana adadığın için.

*Bana sevgimi ifade etmeyi öğrettiğin için

* "Benim biricik annem sen olduğun için TEŞEKKÜRLER...."

*Ve hepsinden çok evrendeki "en iyi anne" olduğun için TEŞEKKÜRLER...

Bu konunun kim vurduya gitmesini istemem...Anneler Günü yaklaşırken ilk Aşkınızı hatırlatmak istemiştim..Karşılık beklemeden sunulan tek ve ilk aşk...

Bu Gün Ege ve ben ? çok önemli bir kukla gösterisine biletlerimizi almışken akşam böbreklerimden kaynaklanan bir sorundan dolayı Acil e gidip gelmekten ve yattığı yerden kalkamayan bir Anne olarak Çok üzgün olduğum bir gün geçireceğimi sanıyordum..Hem Annesiz kaldım Hemde çocuksuz..Fakat benim Canım Annem Şu anda egeyle birlikte..Bütün planlarını erteleyip Benim ve Ege nin üzülmemesi için ..kukla seyretmeye gitti..Çıkışta da %99 eminim ki ona sarılmam ve onun Anneler gününü kutlamam için Ayağıma kadar gelecek..CANIM ANNEM İYİKİ VARSIN..

Geri