celiboon Üye 27 Eyl 2008 #1 sevdiğini sevmediğini istediğini istemediğini aklından geçen herşeyi haykır...... Ben Başlıyorum... Sınıfımı Geçmek...
sevdiğini sevmediğini istediğini istemediğini aklından geçen herşeyi haykır...... Ben Başlıyorum... Sınıfımı Geçmek...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Eyl 2008 #3 Paylasim icin tesekkürler benim görüsüm oyunda olsa daha mantikli diye düsünüyorum bu konuyu ..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Eyl 2008 #5 Oyunlar bölümüne aldık. Haykırmaya devam Artık burda sıkıldım bir yerlere gitmek istiyorum. (Gideceğim )
Oyunlar bölümüne aldık. Haykırmaya devam Artık burda sıkıldım bir yerlere gitmek istiyorum. (Gideceğim )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Eyl 2008 #8 Türkiyeyi cok özledimmmmmmmmmmmmm kurtulmak istiyorum elin vatanindan kendi ülkemde vatanimda olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Türkiyeyi cok özledimmmmmmmmmmmmm kurtulmak istiyorum elin vatanindan kendi ülkemde vatanimda olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Sevgi.2 Aktif 29 Eyl 2008 #9 ya sorumluluk sahibi insanlar görmek ya da emekli olmak istiyoruuuuuuuuuum...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Eyl 2008 #10 Bu forumda daha cok katilmci uyeler görmek istiyorummmmmmmmmmm