Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Ekm 2021 #1 Yargıtay yine emsal bir karara imza attı her gün iş çıkışı annesinin evine giden eşi kusurlu buldu. Peki sizce her gün iş çıkışı annenin evine gitmek sizce boşanma sebebi midir?
Yargıtay yine emsal bir karara imza attı her gün iş çıkışı annesinin evine giden eşi kusurlu buldu. Peki sizce her gün iş çıkışı annenin evine gitmek sizce boşanma sebebi midir?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ekm 2021 #2 Burasi Türkiye hersey beklenir )) adalett diyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Ekm 2021 #3 Annesinin evinde ne işi var gitsin evine yemeğini yapsın kocasını beklesin, sona koca evde hani yemek ?? Aşkım anneme uğramıştım gec kaldım
Annesinin evinde ne işi var gitsin evine yemeğini yapsın kocasını beklesin, sona koca evde hani yemek ?? Aşkım anneme uğramıştım gec kaldım
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Ekm 2021 #4 yilmaz27 dediki: Annesinin evinde ne işi var gitsin evine yemeğini yapsın kocasını beklesin, sona koca evde hani yemek ?? Aşkım anneme uğramıştım gec kaldım Genişletmek için tıklayın... Ama bunu yapan erkek kadınlar direk iş çıkışı eve giderler
yilmaz27 dediki: Annesinin evinde ne işi var gitsin evine yemeğini yapsın kocasını beklesin, sona koca evde hani yemek ?? Aşkım anneme uğramıştım gec kaldım Genişletmek için tıklayın... Ama bunu yapan erkek kadınlar direk iş çıkışı eve giderler
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Ekm 2021 #5 Anne belki hastadır yada tekdir evladı kontrol amacıyla gitmiş olabilir.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 19 Ekm 2021 #6 Gayet doğal birşey uğrayabilir ama eşini ve çocuklarını da ihmal etmemelidir.Boşanma sebebi olabilir.
Gayet doğal birşey uğrayabilir ama eşini ve çocuklarını da ihmal etmemelidir.Boşanma sebebi olabilir.
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Ekm 2021 #7 KaderKatibi dediki: Anne belki hastadır yada tekdir evladı kontrol amacıyla gitmiş olabilir. Genişletmek için tıklayın... Abim bir değil iki gün değil her gün uğruyormuş
KaderKatibi dediki: Anne belki hastadır yada tekdir evladı kontrol amacıyla gitmiş olabilir. Genişletmek için tıklayın... Abim bir değil iki gün değil her gün uğruyormuş
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Ekm 2021 #8 bence anasinin evinde kalsin )
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Ekm 2021 #9 yilmaz27 dediki: bence anasinin evinde kalsin ) Genişletmek için tıklayın... Bence de oradan hiç gelmesin dimi
yilmaz27 dediki: bence anasinin evinde kalsin ) Genişletmek için tıklayın... Bence de oradan hiç gelmesin dimi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Ekm 2021 #10 Anam da yakın olsa her gün gitmeyi bırak ben orda yatar kalkarımevde adam ne halt yerse yesin