Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 20 Tem 2021 #1 Biri yazım hatası gibi görünse de aslında değil. Her halde, kesinlik bildiren ve ne olursa olsun gerçekleşecek mânasında kullanılır Herhalde ise kesinlik bildirmeyen, olasılığı olan eylemler için kullanılır
Biri yazım hatası gibi görünse de aslında değil. Her halde, kesinlik bildiren ve ne olursa olsun gerçekleşecek mânasında kullanılır Herhalde ise kesinlik bildirmeyen, olasılığı olan eylemler için kullanılır
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Tem 2021 #2 Bunu yeni öğrendim ya herhaldeyi hep kullanıyorum ama her halde den haberim yoktu
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 20 Tem 2021 #3 Lelis dediki: Bunu yeni öğrendim ya herhaldeyi hep kullanıyorum ama her halde den haberim yoktu Genişletmek için tıklayın... Ben de bilmiyordum bir gün cümle içinde kullanacakken merak edip araştırmıştım
Lelis dediki: Bunu yeni öğrendim ya herhaldeyi hep kullanıyorum ama her halde den haberim yoktu Genişletmek için tıklayın... Ben de bilmiyordum bir gün cümle içinde kullanacakken merak edip araştırmıştım
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Tem 2021 #4 Sypnosis dediki: Ben de bilmiyordum bir gün cümle içinde kullanacakken merak edip araştırmıştım Genişletmek için tıklayın... Öğrenmiş olduk bu vesile ile
Sypnosis dediki: Ben de bilmiyordum bir gün cümle içinde kullanacakken merak edip araştırmıştım Genişletmek için tıklayın... Öğrenmiş olduk bu vesile ile