SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 7 Ags 2013 #1 Hey uzun zamandan sonra 5 dakikalığına ben geldim. Ama kimse karşılamadı beni ayıp çok ayıp. Hani benim kahvem, lokumum, suyum.
Hey uzun zamandan sonra 5 dakikalığına ben geldim. Ama kimse karşılamadı beni ayıp çok ayıp. Hani benim kahvem, lokumum, suyum.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Ags 2013 #2 SizinSesiniz dediki: Hey uzun zamandan sonra 5 dakikalığına ben geldim. Ama kimse karşılamadı beni ayıp çok ayıp. Hani benim kahvem, lokumum, suyum. Genişletmek için tıklayın... Hosgeldin...nerelerdeydin...
SizinSesiniz dediki: Hey uzun zamandan sonra 5 dakikalığına ben geldim. Ama kimse karşılamadı beni ayıp çok ayıp. Hani benim kahvem, lokumum, suyum. Genişletmek için tıklayın... Hosgeldin...nerelerdeydin...
R ReZLED Üyecik 8 Ags 2013 #3 SizinSesiniz dediki: Hey uzun zamandan sonra 5 dakikalığına ben geldim. Ama kimse karşılamadı beni ayıp çok ayıp. Hani benim kahvem, lokumum, suyum. Genişletmek için tıklayın... ibrahim abi çiğ köfte yapıyodu...
SizinSesiniz dediki: Hey uzun zamandan sonra 5 dakikalığına ben geldim. Ama kimse karşılamadı beni ayıp çok ayıp. Hani benim kahvem, lokumum, suyum. Genişletmek için tıklayın... ibrahim abi çiğ köfte yapıyodu...