KynrcL Katılımcı 19 Mrt 2013 #1 Her dil ile merhaba cerezforum ahalisi : Kimseyi tanimiyorum kimsede cagirmadi beni buraya gel " Bir cayimizi ic " diye kendim geldim Pisman degilim yine olsa yine yaparim
Her dil ile merhaba cerezforum ahalisi : Kimseyi tanimiyorum kimsede cagirmadi beni buraya gel " Bir cayimizi ic " diye kendim geldim Pisman degilim yine olsa yine yaparim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Mrt 2013 #2 Hoş geldin @KynrcL Her zaman bekleriz Son düzenleme: 26 Ock 2014
KynrcL Katılımcı 19 Mrt 2013 #4 nazenin dediki: hoş geldin.. çayım yok ..kahve ikram edebilirim.. Genişletmek için tıklayın... iyi ya yalniz degilmisim konusacagim birileri varmis YoRuMSuZ dediki: Hoş geldin @KynrcL Her zaman bekleriz Genişletmek için tıklayın... admin beyde saolsunlar Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
nazenin dediki: hoş geldin.. çayım yok ..kahve ikram edebilirim.. Genişletmek için tıklayın... iyi ya yalniz degilmisim konusacagim birileri varmis YoRuMSuZ dediki: Hoş geldin @KynrcL Her zaman bekleriz Genişletmek için tıklayın... admin beyde saolsunlar
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Mrt 2013 #6 KynrcL dediki: iyi ya yalniz degilmisim konusacagim birileri varmis admin beyde saolsunlar Genişletmek için tıklayın... kahvenin hatrı hemen sardı mı..
KynrcL dediki: iyi ya yalniz degilmisim konusacagim birileri varmis admin beyde saolsunlar Genişletmek için tıklayın... kahvenin hatrı hemen sardı mı..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Mrt 2013 #9 Hoşgeldin @KynrcL Keyifli forumlar diliyorum Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
KynrcL Katılımcı 19 Mrt 2013 #10 ZeyNoO dediki: Hoşgeldin @KynrcL Keyifli forumlar diliyorum Genişletmek için tıklayın... Tesekkurler Zeynoo sizede iyi forumlar Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: Hoşgeldin @KynrcL Keyifli forumlar diliyorum Genişletmek için tıklayın... Tesekkurler Zeynoo sizede iyi forumlar