LoSt_LoVe Forum Onuru 3 Ekm 2011 #1 Çok yaramazlık şekli vardır çocukken yapılan.Ama bu sadece çocukken değil her yaşta yapılan bir yaramazlıktır.Bakalım kimler yaptı.
Çok yaramazlık şekli vardır çocukken yapılan.Ama bu sadece çocukken değil her yaşta yapılan bir yaramazlıktır.Bakalım kimler yaptı.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Ekm 2011 #2 Yaramazlık yapmadım ki onu yapayım Ben çok uslu bi çocuktum hep Evde zaten yaramazlık yapan vardı bi tane o yetiyordu
Yaramazlık yapmadım ki onu yapayım Ben çok uslu bi çocuktum hep Evde zaten yaramazlık yapan vardı bi tane o yetiyordu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Ekm 2011 #5 berenn dediki: Yok hiç yapmadım ama zile çok basıp kaçtım Genişletmek için tıklayın... Ben ne lüzumsuz bi insanım yaa düşünüyorumda onu bile yapmadım ama basan arkadaşlarım olurdu çok
berenn dediki: Yok hiç yapmadım ama zile çok basıp kaçtım Genişletmek için tıklayın... Ben ne lüzumsuz bi insanım yaa düşünüyorumda onu bile yapmadım ama basan arkadaşlarım olurdu çok
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Ekm 2011 #9 caglayagmur dediki: Gülüm yalnız degilsin bu konuda bende uslu bir cocuktum Genişletmek için tıklayın... Ablammm yaa tıpkı ben
caglayagmur dediki: Gülüm yalnız degilsin bu konuda bende uslu bir cocuktum Genişletmek için tıklayın... Ablammm yaa tıpkı ben