Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Eyl 2017 #1 Hiç Düşünmeden Tüm Dertlerinizi Anlattığınız Biri Var mı ?
Düş Özel Üye Özel üye 12 Eyl 2017 #3 Absent dediki: Var. ama herkes farklı birşeyimi bilir Genişletmek için tıklayın... Aynen herkese ayri bir dert yaniyorum.
Absent dediki: Var. ama herkes farklı birşeyimi bilir Genişletmek için tıklayın... Aynen herkese ayri bir dert yaniyorum.
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Eyl 2017 #4 Düş dediki: Aynen herkese ayri bir dert yaniyorum. Genişletmek için tıklayın... Birde sen en son ne biliyordun kısmı var
Düş dediki: Aynen herkese ayri bir dert yaniyorum. Genişletmek için tıklayın... Birde sen en son ne biliyordun kısmı var
Ella Katılımcı 12 Eyl 2017 #5 Absent dediki: Var. ama herkes farklı birşeyimi bilir Genişletmek için tıklayın... Nedemeek bu kucuk Salym?
Absent dediki: Var. ama herkes farklı birşeyimi bilir Genişletmek için tıklayın... Nedemeek bu kucuk Salym?
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Eyl 2017 #6 Ella dediki: Nedemeek bu kucuk Salym? Genişletmek için tıklayın... Ya şimdi herkese anlattığım farklı bir konu var senle daha güncel olanlar paylaşılıyor. Mesela yıllar önce konustuğum biriyle o dönemde ne oldugunu anlatmışımdır devamını anlatırım biter. Tabikide sen çogu şeyi biliyorsun sen istisnasın bebeğim
Ella dediki: Nedemeek bu kucuk Salym? Genişletmek için tıklayın... Ya şimdi herkese anlattığım farklı bir konu var senle daha güncel olanlar paylaşılıyor. Mesela yıllar önce konustuğum biriyle o dönemde ne oldugunu anlatmışımdır devamını anlatırım biter. Tabikide sen çogu şeyi biliyorsun sen istisnasın bebeğim