Huzur u Özledik

HAYAL__

* kaLp gözüyLe *

Ah bu memleketimize ne oluyor , neler oluyor...nereden nerelere geldik. Eskiyi özler olduk ki 50 yıl medeniyetten geriyik o zamanlar... çünkü bilirdik ki başımızda büyük bir lider var ...içeriden dışarıdan herkes kendisine hayran... Ama şimdi Türk Olmak tan utanıyorlar Atam... sen kimler e bıraktın bu ülkeyi.. kimler zapdetti bıraktığın ö yüce mevkii..

Ne çok öfke ,ne çok şiddet ne çok çelişki var ülkemde, halkımda...

Yürğimiz tutsak bir kuş gibi çırpınıyor çırpınıyor HUZUR , BARIŞ , DEMOKRASİ ÖZLEMİYLE ... çıkacak bir yol bulamıyor ,
Sen dooğmuş ve doğacak çocuklarımızın hatırına Ülkemize hayırlı bir

gelecek nasip eyle RABBİM... Çünkü işimiz sana kaldı...

İleri demokrasiye geçtik ama eskileri özlüyoruz...
Her millet hak edildiği şekilde yönetilirmiş. Biz "Kim gelirse soyuyor" mantığına öyle alıştırılmış bir milletiz ki, bizim vergilerimizle BMWye binip bize hava atanların karşısında "Devlet Büyüğü" sözcüğüyle eziliyoruz.
Devletin Demiryolları kadrosuna gişe elemanı almak için KPSS isteyen devleti, ilkokul mezunu milletvekilleri yönetince gıkımız bile çıkmaz. Benim ağrıma gidiyor. Bir ilkokul mezununun belediye başkanı olması...
Milletvekili için doktora istiyorum. Bu ülkenin başbakanı sıfatını taşıyacaklarda, en az 3 yabancı dil şartı istiyorum...
Ağzıyla k...nın yerini bilmeyenlerin beni yönetmesine de sinir oluyorum...

Şu an tüylerim diken diken oldu ... geleceği öngören bir devlet adamı , bir önder , bir kurtarıcı , bir asker , bir öğretmen .... o Dünyanın hayran kaldığı önünde eğildiği ve bir daha eşi benzeri dünyaya gelmeyecek milyonlarca "AKİL ADAMA" değecek her yönder değerli bir kişilikti... Umarım çocuklarımızın hepsi geleceğin Atatürk ü olurlar ve inşallah ülkemizi bugün bu hale sokanlar bunun bedelini bir gün mutlaka öderler...

İleri demokrasiye geçtik ama eskileri özlüyoruz...
Her millet hak edildiği şekilde yönetilirmiş. Biz "Kim gelirse soyuyor" mantığına öyle alıştırılmış bir milletiz ki, bizim vergilerimizle BMWye binip bize hava atanların karşısında "Devlet Büyüğü" sözcüğüyle eziliyoruz.
Devletin Demiryolları kadrosuna gişe elemanı almak için KPSS isteyen devleti, ilkokul mezunu milletvekilleri yönetince gıkımız bile çıkmaz. Benim ağrıma gidiyor. Bir ilkokul mezununun belediye başkanı olması...
Milletvekili için doktora istiyorum. Bu ülkenin başbakanı sıfatını taşıyacaklarda, en az 3 yabancı dil şartı istiyorum...
Ağzıya k...nın yerini bilmeyenlerin beni yönetmesine de sinir oluyorum...

Doğru söylüyorsun canım ne diyim Dediğim gibi işimiz Allah a kaldı... çünkü gıkını çıkaranlar kendilerini hapiste ailelerinden çocuklarından mahrum buluyorlar...

Doğru söylüyorsun canım ne diyim Dediğim gibi işimiz Allah a kaldı... çünkü gıkını çıkaranlar kendilerini hapiste ailelerinden çocuklarından mahrum buluyorlar...

Herkes ses çıkarırsa? Kaçımızı atacaklar?
Korkarak yaşayan milletiz... Korkarak yaşıyorlar çünkü bir yerlerden çıkarları var...
Kimsenin tepesine basıp buraya gelmedim ve bu yüzden kimseden de korkum yok

Geri