Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Hzr 2021 #1 Kalbinden gecen ve dilinden geçenlerin aynı olduğu insandır ondan kimseye zarar gelmez olduğu gibidir.
Kalbinden gecen ve dilinden geçenlerin aynı olduğu insandır ondan kimseye zarar gelmez olduğu gibidir.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Hzr 2021 #3 Ben ben olduğum müddetçe insanim
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Ags 2021 #4 yilmaz27 dediki: Ben ben olduğum müddetçe insanim Genişletmek için tıklayın... Sen sen olduğun sürece insansın ama içinin dışının bir olması yalansız dolansız olman önemli
yilmaz27 dediki: Ben ben olduğum müddetçe insanim Genişletmek için tıklayın... Sen sen olduğun sürece insansın ama içinin dışının bir olması yalansız dolansız olman önemli
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ags 2021 #5 AyLiz dediki: Sen sen olduğun sürece insansın ama içinin dışının bir olması yalansız dolansız olman önemli Genişletmek için tıklayın... İşte ben başladım beni sen tamamladın beni şimdi oldum tam ben
AyLiz dediki: Sen sen olduğun sürece insansın ama içinin dışının bir olması yalansız dolansız olman önemli Genişletmek için tıklayın... İşte ben başladım beni sen tamamladın beni şimdi oldum tam ben
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Ags 2021 #6 yilmaz27 dediki: İşte ben başladım beni sen tamamladın beni şimdi oldum tam ben Genişletmek için tıklayın... Oh oh ne güzel
yilmaz27 dediki: İşte ben başladım beni sen tamamladın beni şimdi oldum tam ben Genişletmek için tıklayın... Oh oh ne güzel