kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2006 #1 aklınıza gelen en iğrenç esprileri bizimle paylaşın ki esprilerin kıymetini bilelim
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2006 #2 ben başlayım sana selenin selamı var hangi selen porselen ıykkk
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Hzr 2006 #3 Seni hasan sordu. Hangi hasan. Ulubatlı HASAN )))))) YAw çokda bayat oldu beeeee )))
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2006 #4 adam hindistanda dolaşırken başına BUDA heykeli düşmüş "başıma budamı gelecekti" demiş gülemiorum kusura bakmayın
adam hindistanda dolaşırken başına BUDA heykeli düşmüş "başıma budamı gelecekti" demiş gülemiorum kusura bakmayın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Hzr 2006 #5 Adam karısına inek demiş. Birlikte aşağı inmiş )))))))))) YAwwwwwww tuttum ben bu oyunu ))))
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2006 #8 muazzez abacı sahnede hiç kıpırdayamıyormuş neden? -çünkü hatıralar sarmış dört bir yanını...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Hzr 2006 #9 muazzez abacı neden çok mutluymuş? -çünkü bu akşam hüzünleri evde bırakmış Muahaaaa
cırcırböcee V.I.P V.I.P 21 Hzr 2006 #10 zenci kadın neden koluna bakarak makyaj yapıomus karakolda ayna varda ondan böğğ