yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ekm 2007 #1 Bizim hakki amcanin kömürlügünde birkactane lagim faresi vardi ben bi kömürlüge kadar inip geliyorum dostlar lezzetli olursa size haber veririm sizde denersiniz heheheheeee
Bizim hakki amcanin kömürlügünde birkactane lagim faresi vardi ben bi kömürlüge kadar inip geliyorum dostlar lezzetli olursa size haber veririm sizde denersiniz heheheheeee
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ekm 2007 #3 Benim midemde felaket kaz var yiyemedim görünüsü ve ve kokusu cok hosdu ) bende paylastim )
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Hzr 2013 #6 Başka yenecek bişey kalmadı mı ya insan acından ölse yine bunu yemez bee pehh
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Hzr 2013 #8 Ama bunun kızartması değil de dolması daha lezzetli oluyor
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Hzr 2013 #9 felsefe_mi dediki: Ama bunun kızartması değil de dolması daha lezzetli oluyor Genişletmek için tıklayın... felsefe_mi daha önce hiç yedin mi
felsefe_mi dediki: Ama bunun kızartması değil de dolması daha lezzetli oluyor Genişletmek için tıklayın... felsefe_mi daha önce hiç yedin mi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Hzr 2013 #10 felsefe_mi dediki: Ama bunun kızartması değil de dolması daha lezzetli oluyor Genişletmek için tıklayın... felsefe_mi daha önce hiç yedin mi
felsefe_mi dediki: Ama bunun kızartması değil de dolması daha lezzetli oluyor Genişletmek için tıklayın... felsefe_mi daha önce hiç yedin mi