• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

İlginc Komik:p

Haziran

Usta
Kadın , 25 , Çorum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?"

Erkek , 20 , Ankara

Hastanenin "Tıbbı Atık" bölümünde görevli; turuncu tulumlu, sırtında kocaman tıbbi atık yazan ve oldukça çirkin olan yaşlı adama asansör beklerken: "Ayyy tipe bak valla tam bir tıbbi atık." diyerek laf atan yapay zekalı kişi benim ablam olur. Bunun üzerine ablamın şişman olduğunu görüp, "Yük asansörü öbür tarafta, burada boşuna bekleme." diyerek cevap veren eli öpülesice kişilik ise tıbbi atıktır.

Erkek , 30 , Kayseri

Kocaman bir alkış da Hac kafilesinde aklı sıra espri yapan ve "Cidde Havalimanı'nda Türkleri tazikli suyla yıkıyorlar ki kuş gribi ülkeye girmesin." demek suretiyle küçük bir isyan başlatan ve "Bu soğukta biz kendimizi yıkatmayız!" diyerek uçağı kaldırmayan, araya yüksek düzeyde bürokratların girmesiyle isyanı sona erdiren canım hacılar için istiyorum.

27 , İstanbul

5 yaşındaki yeğenim, onunla oynamam için ısrar ediyor. "Meşgulüm, seninle birazdan ilgileneceğim." diyorum. "Meşgulüm diyosun; niye dıııt dıııt demiyosun o zaman?" diyor. Ben bu zamane çocuklarına bayılıyorum ya!

Kadın , 29 , Ankara

Sağlık nedenlerinden dolayı zorunlu olarak sigarayı bırakan babam, şimdilerde her akşamı koltuğunda elinde kerpetenle fındık kırarak geçiriyor. Fındık kabukları etrafa sıçradıkça da annemden cevap gecikmiyor: "Ağzına yandığımın herifi sigarayı bıraktı, evin içi maymunun kafesine döndü!"

Kadın , 21 , Balıkesir

Göğsündeki kitle yüzünden, göğsünün alınacağı söylenen yurdum teyzesinin neşeli yorumunu aynen aktarıyorum: "Al oğlum al. Bebe yok emmeye, dede yok oynamaya..."

31 , Antalya

Altı aylık askerliğimden anladığım tek şey "Duran şeyleri boya, hareketli şeylere selam ver" felsefesidir.

Erkek , 26 , Hatay

Oy istemeye gelen partililere, "Ev sahibim yan tarafta oturuyor, kirayı ödeyin öyle gelin." diyen bir amcaya sahibim.

Kadın , 24 , İzmir

Arkadaşım sevgilisinden ayrı ve çok uzak bir şehirde okurken onu görmeye uçak ile gidip gelirdi. Bir gün uçak türbülansa giriyor ve bizimkisinin tek düşüncesi "Eğer bu uçak düşerse ben anneme ve babama ne diyeceğim?" oluyor.

Kadın , 25 , İstanbul

Lütfen biri bana mahalledeki bütün kedilerin ayağına geçirilmiş kırmızı, yün patikleri tasarlayanın benim ablam olmadığını söylesin! Bak Lütfen ama!

alıntı

Geri