yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Eyl 2021 #2 Saglikli olsun ve hayirli olsun ne fark ederki kiz yada erkek olmasi ve keske bir SIK daha ekleseydin Fark etmez kiz yada erkek olmasi diye
Saglikli olsun ve hayirli olsun ne fark ederki kiz yada erkek olmasi ve keske bir SIK daha ekleseydin Fark etmez kiz yada erkek olmasi diye
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Eyl 2021 #3 En başta hayırlı sağlıklı evlat diyorum. Benimki kız çocuğu, kız çocuğu olan bir sıfır önde bence. Hem vefalı hemde anne babaya daha düşkün.
En başta hayırlı sağlıklı evlat diyorum. Benimki kız çocuğu, kız çocuğu olan bir sıfır önde bence. Hem vefalı hemde anne babaya daha düşkün.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Eyl 2021 #4 Hayırlı ve sağlıklı olmasını istiyorum cinsiyetin bi önemi yok.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Eyl 2021 #5 Bende hiç kız yada erkek olsa demedim sağlıklı olsun yeter
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Eyl 2021 #7 kiz olmasini cok isterdim