GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Mrt 2021 #2 Biseyi degismek icin kendimi yormam da sevdiklerimle dünya turuna cikarim ama ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mrt 2021 #3 GüLüCüKツ dediki: Biseyi degismek icin kendimi yormam da sevdiklerimle dünya turuna cikarim ama ? Genişletmek için tıklayın... Canım olaya daha genel bakmalısın bence ,kendi hayatını bir kenara bırak ,dünya da neyi değiştirmek isterdin
GüLüCüKツ dediki: Biseyi degismek icin kendimi yormam da sevdiklerimle dünya turuna cikarim ama ? Genişletmek için tıklayın... Canım olaya daha genel bakmalısın bence ,kendi hayatını bir kenara bırak ,dünya da neyi değiştirmek isterdin
Masaru Özel Üye Özel üye 24 Mrt 2021 #4 Bu dünyadan Marsa taşınıp orada yaşamayı tercih ederdim... Zira insanlar zararlı varlıklar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Mrt 2021 #5 Şiddeti ortadan kaldırırdım, insanlar kavga etmeden tartışmayı konuşmayı bilmeli.
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mrt 2021 #6 İmkanım olsaydı yalancıları,dolandırıcıları ,çocuğuna nefsi kabaranları ,adaletsizliği ,fakirliği ortadan kaldırır herkesin eşit şartlar da yaşamasını sağlardım
İmkanım olsaydı yalancıları,dolandırıcıları ,çocuğuna nefsi kabaranları ,adaletsizliği ,fakirliği ortadan kaldırır herkesin eşit şartlar da yaşamasını sağlardım
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Mrt 2021 #8 AyLiz dediki: Canım olaya daha genel bakmalısın bence ,kendi hayatını bir kenara bırak ,dünya da neyi değiştirmek isterdin Genişletmek için tıklayın... Öyle bisey olmiyacagina gore canim ben daha olabilitesi yuksek biseyi tercih ediyorumm ?
AyLiz dediki: Canım olaya daha genel bakmalısın bence ,kendi hayatını bir kenara bırak ,dünya da neyi değiştirmek isterdin Genişletmek için tıklayın... Öyle bisey olmiyacagina gore canim ben daha olabilitesi yuksek biseyi tercih ediyorumm ?