KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ksm 2020 #1 İnek ve Danası (Yavrusu) Fotoğrafları
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ksm 2020 #2 Ya cok tatli danaları
Gül 34 Usta 14 Ksm 2020 #3 Çok tatlılar eski günlerim geldi aklıma benimde vardı yavru elimle besliyorum rahmetli kaynatam bana sormadan sattı onu? çok üzülmüş tüm
Çok tatlılar eski günlerim geldi aklıma benimde vardı yavru elimle besliyorum rahmetli kaynatam bana sormadan sattı onu? çok üzülmüş tüm
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Ksm 2020 #6 Bunlar hic türkiyedekilere benzemiyor ))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ksm 2020 #7 yesim434 dediki: Bunlar hic türkiyedekilere benzemiyor )) Genişletmek için tıklayın... Yok tamda Türkiyede olanlar hatta bizim kurumun danaları ? yahu resimleri çekende benim ? inanmazsan iki rekatta namaz kılayım ???
yesim434 dediki: Bunlar hic türkiyedekilere benzemiyor )) Genişletmek için tıklayın... Yok tamda Türkiyede olanlar hatta bizim kurumun danaları ? yahu resimleri çekende benim ? inanmazsan iki rekatta namaz kılayım ???
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ksm 2020 #8 Kaçaklar annelerini arıyor ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Ksm 2020 #10 yesim434 dediki: Ya cok tatli danaları Genişletmek için tıklayın... evet hele bide pirzola olunca