KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #1 İstemediğiniz Damat Adayı Gelirse Nescafe Damat 2 si bir arada yapın kaçsın
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Arl 2011 #4 İstenilen aday için tuz kullananlarda var ama Dayanıklılığı ölçmek için yapıyorlar
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Arl 2011 #5 Zeyno nun söylediğinden benim çıkardığım Sonuç Şudur.. Kadınlar Anlaşılamaz bir türdür..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Arl 2011 #6 eFSaNe_KaRTaL dediki: Zeyno nun söylediğinden benim çıkardığım Sonuç Şudur.. Kadınlar Anlaşılamaz bir türdür.. Genişletmek için tıklayın... Niye yapıyorlar biliyor musun? Hayatın acısına tuzuna katlanabilecek mi evlendikten sonra bunu ölçmek için Adetten yani ben çıkarmadım Nasıl damadın ailesi kadını evlenmeden önce ölçüp biçip tartıyorsa, kız evindede bu tarz şeyler uygulanıyor
eFSaNe_KaRTaL dediki: Zeyno nun söylediğinden benim çıkardığım Sonuç Şudur.. Kadınlar Anlaşılamaz bir türdür.. Genişletmek için tıklayın... Niye yapıyorlar biliyor musun? Hayatın acısına tuzuna katlanabilecek mi evlendikten sonra bunu ölçmek için Adetten yani ben çıkarmadım Nasıl damadın ailesi kadını evlenmeden önce ölçüp biçip tartıyorsa, kız evindede bu tarz şeyler uygulanıyor
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Arl 2011 #8 Öldür sitem adamı evlenmeden.. İstemiyorum de olsun bitsin arkadaş..Bu eziyet nie..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Arl 2011 #9 eFSaNe_KaRTaL dediki: Öldür sitem adamı evlenmeden.. İstemiyorum de olsun bitsin arkadaş..Bu eziyet nie.. Genişletmek için tıklayın... Az bile eşinizi kaybetmeden önce düşünürsünüz işte, almadan önce bu kadar cefa çekmiştim bırakmam diye
eFSaNe_KaRTaL dediki: Öldür sitem adamı evlenmeden.. İstemiyorum de olsun bitsin arkadaş..Bu eziyet nie.. Genişletmek için tıklayın... Az bile eşinizi kaybetmeden önce düşünürsünüz işte, almadan önce bu kadar cefa çekmiştim bırakmam diye
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Arl 2011 #10 eFSaNe_KaRTaL dediki: Öldür sitem adamı evlenmeden.. İstemiyorum de olsun bitsin arkadaş..Bu eziyet nie.. Genişletmek için tıklayın... ama bunun keyfi orada işte.. hem öldürmicen süründürecen bak birdaha geçiyormu o kapının önünden
eFSaNe_KaRTaL dediki: Öldür sitem adamı evlenmeden.. İstemiyorum de olsun bitsin arkadaş..Bu eziyet nie.. Genişletmek için tıklayın... ama bunun keyfi orada işte.. hem öldürmicen süründürecen bak birdaha geçiyormu o kapının önünden