KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Ekm 2013 #1 İstifa Nedir? TDK 'ya göre tanımları aşağıdaki gibidir: 1. Kendi isteğiyle işten veya bir hizmetten ayrılma anlamına gelmektedir. 2. İşten ayrılma isteğini bildiren dilekçeye denir.
İstifa Nedir? TDK 'ya göre tanımları aşağıdaki gibidir: 1. Kendi isteğiyle işten veya bir hizmetten ayrılma anlamına gelmektedir. 2. İşten ayrılma isteğini bildiren dilekçeye denir.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ekm 2013 #2 bazen hayattan istifa etmek istiyorum ama o kadar cesur olamıyorum.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Ekm 2013 #3 arz-ı hal dediki: bazen hayattan istifa etmek istiyorum ama o kadar cesur olamıyorum. Genişletmek için tıklayın... bence bazen sen saçmalıyosun..
arz-ı hal dediki: bazen hayattan istifa etmek istiyorum ama o kadar cesur olamıyorum. Genişletmek için tıklayın... bence bazen sen saçmalıyosun..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ekm 2013 #4 KıRMıZı dediki: bence bazen sen saçmalıyosun.. Genişletmek için tıklayın... farkındayım ama çok çabuk bıkıyorum her şeyden...
KıRMıZı dediki: bence bazen sen saçmalıyosun.. Genişletmek için tıklayın... farkındayım ama çok çabuk bıkıyorum her şeyden...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 31 Ekm 2013 #5 Pederin zamanında ne güzel böyle bir lüksüm ve çok istifa etmişliğim vardır