Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2012 #1 30 Ağustos Tarihli çekilmiş resimlerdir Öyle canım sıkılınca bahçeden bi kaç kare görüntüledim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Eyl 2012 #3 ortancalar çok severim izmite gitmiştim geçen sene sakin bir şehir gibi...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2012 #4 arz-ı hal dediki: ortancalar çok severim izmite gitmiştim geçen sene sakin bir şehir gibi... Genişletmek için tıklayın... Sakin, güzel, kafa dinlenesi bi yer. Şehirde kalırsanız yine kafa dinlemeniz mümkün değilde
arz-ı hal dediki: ortancalar çok severim izmite gitmiştim geçen sene sakin bir şehir gibi... Genişletmek için tıklayın... Sakin, güzel, kafa dinlenesi bi yer. Şehirde kalırsanız yine kafa dinlemeniz mümkün değilde
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Eyl 2012 #5 Gülüm ne kadar güzel bir yerdesin sen çok beğendim manzaraları. Emeğine sağlık.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2012 #6 Sağol ablam evet çok güzel. Buraya ağustostan sonra değil önce gelmek lazım bu yıl geciktim sanırım serin çok burası
Sağol ablam evet çok güzel. Buraya ağustostan sonra değil önce gelmek lazım bu yıl geciktim sanırım serin çok burası
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Eyl 2012 #7 ZeyNoO dediki: Sağol ablam evet çok güzel. Buraya ağustostan sonra değil önce gelmek lazım bu yıl geciktim sanırım serin çok burası Genişletmek için tıklayın... Gülüm her mevsimin ayrı bir güzelliği var olsun kısmetse ağustostada gidersin ;
ZeyNoO dediki: Sağol ablam evet çok güzel. Buraya ağustostan sonra değil önce gelmek lazım bu yıl geciktim sanırım serin çok burası Genişletmek için tıklayın... Gülüm her mevsimin ayrı bir güzelliği var olsun kısmetse ağustostada gidersin ;
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Eyl 2012 #9 ZeyNoO dediki: Halamın Serasından biri.. Yalnız ticari amaçlı değil seralar Genişletmek için tıklayın... Halanın emeklerine sağlık Gülüm. Ne güzel görünüyor şimdi orada olup bu bahçeyle ilgilenmek ne güzel olurdu Bizle paylaştığın için teşekkür ediyorum.
ZeyNoO dediki: Halamın Serasından biri.. Yalnız ticari amaçlı değil seralar Genişletmek için tıklayın... Halanın emeklerine sağlık Gülüm. Ne güzel görünüyor şimdi orada olup bu bahçeyle ilgilenmek ne güzel olurdu Bizle paylaştığın için teşekkür ediyorum.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2012 #10 Her ne kadar memleketimden uzakta olsa o yeşilin kokusunu severim yaa. Cennet gibi yerdesin tadını çıkar
Her ne kadar memleketimden uzakta olsa o yeşilin kokusunu severim yaa. Cennet gibi yerdesin tadını çıkar