Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #1 Pazar günü bulutlar ve gökyüzü çok güzeldi dayanamadım çektim hepsini.. Gün batımı olanlarda bugüne ait biraz kalitesi düşük oldular gerçi
Pazar günü bulutlar ve gökyüzü çok güzeldi dayanamadım çektim hepsini.. Gün batımı olanlarda bugüne ait biraz kalitesi düşük oldular gerçi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Eyl 2012 #4 Gayet güzel çekimler olmuş Gülüm. Elleine emeklerine sağlık
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #5 Çağlayağmur dediki: Gayet güzel çekimler olmuş Gülüm. Elleine emeklerine sağlık Genişletmek için tıklayın... Son çektiğim resimler kalitesiz oldular gün batımı olanlar. Teleefondan çekiyorum. Makinayı annem aldırtmadı, laptopunu götürüyorsun napıcan dedi bana
Çağlayağmur dediki: Gayet güzel çekimler olmuş Gülüm. Elleine emeklerine sağlık Genişletmek için tıklayın... Son çektiğim resimler kalitesiz oldular gün batımı olanlar. Teleefondan çekiyorum. Makinayı annem aldırtmadı, laptopunu götürüyorsun napıcan dedi bana
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Eyl 2012 #6 Oldugu kadar Gülüm gayet güzel görünüyorlar ellerine sağlık;
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #8 YoRuMSuZ dediki: Hımmmm logosuz :S Genişletmek için tıklayın... Logo mu söz eve gidince logolucam burada net falan çok yavaş imgura bile zor yükledim Ben foruma girebildiğime dua ediyorum
YoRuMSuZ dediki: Hımmmm logosuz :S Genişletmek için tıklayın... Logo mu söz eve gidince logolucam burada net falan çok yavaş imgura bile zor yükledim Ben foruma girebildiğime dua ediyorum