Tel kadayıf içerisine ceviz içi katılarak sarılır. Çırpılan 10 adet yumurtaya batırılıp çıkarılır. Yapılan dolmalar kızgın yağa atılarak kızartılır. Hazırlanan şerbete atılıp 10 dakika bekletilir. Şerbetten çıkarılan dolmalar üzerine az miktarda ceviz dökülür ve servs edilir.
Benim annem şey yapıyo:Yumurtaya buluyo dolmayı sonra iyice süzüyo yumurtayı (dolmayı sıkmadan ama).Bir de kızgın yağda kızartıyo.(Az önce sordum da böyle yapıyormuş)?Kim yese anneme 10 puan veriyo?Hiç yumurta kokusu almıyor yiyenler.?
Benim annem şey yapıyo:Yumurtaya buluyo dolmayı sonra iyice süzüyo yumurtayı (dolmayı sıkmadan ama).Bir de kızgın yağda kızartıyo.(Az önce sordum da böyle yapıyormuş)?Kim yese anneme 10 puan veriyo?Hiç yumurta kokusu almıyor yiyenler.?