• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Kaderinizde Sadece Birşeyi Öğrenme Hakkınız Olsaydı.Neyi Öğrenmek İsterdiniz?

Kaderinizde Sadece Birşeyi Öğrenme Hakkınız Olsaydı.Neyi Öğrenmek İsterdiniz?

• Toplam katılan
    12
Ne zaman öleceğimi ne kadar yaşayacağımı bilmek istemem
Ama hayatımı kimle geçireceğimi önceden bilmek isterdim :)
Keşke bilebilseydik..

Hiç birini öğrenmek istemem.

+Hayatta nelere sahip olacağımı öğrensem:
-İyiyise hemen o güne gelmek isterim ha geldi ha gelecek telaşıyla günümü yaşayamam.
-Kötüyse ki zaten bunalım içine sokar insan kendini.

+Ne kadar yaşayacağımı öğrensem:
-Uzunsa bu bana bir kandırmaca olur ve nasıl olsa çok zamanım var diye aheste aheste acelesiz ilerlerim.Ki ömür uzunsa her daim mutlu olacaksın diye bir şey yok.
-Kısaysa zaten onu mu yapsam bunu mu yapsam telaşesi.Belki de harala gürele bir bocalama.

+Ne zaman öleceğimi bknz:bir üst seçenek.

+Kiminle yuva kuracağımı öğrensem ki cazip gelse bu cazip gelir belki ama hayat bir bulmaca gibi.Yapbozun birkaç parçasını bize verseler -ki en önemli parçalarından biridir eş- olması gerektiği kadar özelliği kalmaz bence.Arayı arayı bulmak lazım:P Hem düşünsenize çok alakasız biri, hiç aklınıza gelmeyecek ya da hiç beklemediğiniz.O zaman hayatınızın akışı tam anlamıyla değişmiş olacak.Hayatınızda olan ya da olmayan bir A şahsı. Ona aniden eş gözüyle bakıyorsunuz ve öncesinde yaşanacaklar muamma.

Bakalım yaşayıp görelim.Görelim bakalım Mevlam bizi neyler,neylerse güzel eyler.=RR

Sayın Yeşil konuyla çelişiyorsunuz sanki..:D

Mevlam neylerse güzel eyler bakalım derken..Zaten kaderi yazan Allah sen öğreniceksin yazılanı sadece birini seç diyor.. (:

İlginç bir anket olmuş.Ama nelere sahip olacağımı öğrenmek ilginç olabilir.Diğerlerine gelince çok şükür mutlu bir şekilde çok iyi bir insanla yuvamı kurdum.Ne zaman öleceğinle ne kadar yaşayacağın aşağı yukarı aynı sorular ve ikisininde cevabını öğrenmek istemezdim.Evet sonuç olarak nelere sahip olacağım.

Sayın Yeşil konuyla çelişiyorsunuz sanki..:D

Mevlam neylerse güzel eyler bakalım derken..Zaten kaderi yazan Allah sen öğreniceksin yazılanı sadece birini seç diyor.. (:

Sayın İkinokta.. yaşayacaklarımız genel olarak belli.Onlar değişmeyecek ama onları öğrendikten sonra benim bakış açım değişecek.

Geri