• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Kadına uygulanan şiddet ve çaresizlikleri...

arz-ı hal

şşşşştttttttt
Özel üye
Şiddete uğrayan, kocasından dayak yiyen ve sözlü hakarete uğrayan kadın kocasını affeder mi ? Koca dayağı unutulur mu ? Kocası tarafından şiddete maruz bırakılan kadınlar, gördükleri şiddet sonrası ne yapıyor? Şiddet sadece bir kez mi olur yoksa bir kez şiddet uygulayan koca, bunu tekrarlar mı? İşte benim canımı en çok yakan konu. Biz kadınlara uygulanan şiddet !

bugün araştırma sorusu olarak karşıma çıkan bu konu ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum:))

Sadece kadına değil çocuklara da şiddete tahammül edemiyorum ..Öylelerini benzin döküp yakacaksın..

bunu insan olan yapmaz zaten.. onlara insan demek insan olanlara hakarettir bana göre..

Bir gazetenin manşetinde, öyle dehşet bir görüntü görmüştüm, bir an o aklıma geldi. Kim olursa olsun, kime olursa olsun şiddete hayır. Af edermi? Etmez. Unuturmu? Unutmaz. Ne yapar? Boşluğa düşer. Koca tekrar edermi? Garantisi yok. Hangi dönem de olursa olsun, kesinlikle ve kesinlikle kadına, çocuğa, yaşlıya, özürlüye, acize her türlü mazluma şiddet uygulayan zaten insan olamaz, insan denemez. Ad bile bulamıyorum. Hiç af edilir bir yanı yok. Aile içi tartışmalarla, ufak tefek kavgalarla, şiddeti karıştırmamak lazım. Şiddetin her türlüsüne, hayırrrrrrrrrrrr.............

8 yıl içinde bir değişiklik olmamış şiddet git gide artıyor maalesef
Şimdilerde kadınlarımız kızlarımız munharca katlediliyor ve artık hayvanlara olan şiddet artmış durumda

Geri