Enda Neylersin!!! V.I.P 12 Mrt 2019 #1 Yapılan araştırmalara göre kadınların daha iyi şoför olduğu kanıtlanmış https://www.cerezforum.com/konu/ara...erkeklerden-daha-iyi-araba-kullaniyor.156781/ Peki sizce kadınlar mı daha iyi şoför ,erkekler mi?
Yapılan araştırmalara göre kadınların daha iyi şoför olduğu kanıtlanmış https://www.cerezforum.com/konu/ara...erkeklerden-daha-iyi-araba-kullaniyor.156781/ Peki sizce kadınlar mı daha iyi şoför ,erkekler mi?
OBir MEB Özel üye 13 Mrt 2019 #2 Bu konuda pozitif ayrımcılık yapamayacağım erkekler bir adım önde bu konuda, söylediğim şey istatistiksel anlamda bir bilgi yoksa bireysel olarak düşünüldüğünde çok iyi araç kullanan kadınlar da var elbet.
Bu konuda pozitif ayrımcılık yapamayacağım erkekler bir adım önde bu konuda, söylediğim şey istatistiksel anlamda bir bilgi yoksa bireysel olarak düşünüldüğünde çok iyi araç kullanan kadınlar da var elbet.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Mrt 2019 #3 Araştırma sonuçları caddeler, ben de erkekler diyorum.
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mrt 2019 #4 YoRuMSuZ dediki: Araştırma sonuçları caddeler, ben de erkekler diyorum. Genişletmek için tıklayın... Hayaller erkekler ,gerçekler kadınlar
YoRuMSuZ dediki: Araştırma sonuçları caddeler, ben de erkekler diyorum. Genişletmek için tıklayın... Hayaller erkekler ,gerçekler kadınlar
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mrt 2019 #6 TeBeSSüm dediki: Kadinlar daha dikkatli bence araba sürme konusunda☺ Genişletmek için tıklayın... Bence de hakkımızı yiyorlar ben şimdiye kadar bir kişi dışında kaza yapan kadın görmedim duymadım
TeBeSSüm dediki: Kadinlar daha dikkatli bence araba sürme konusunda☺ Genişletmek için tıklayın... Bence de hakkımızı yiyorlar ben şimdiye kadar bir kişi dışında kaza yapan kadın görmedim duymadım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Mrt 2019 #7 Trafikteki anılarımı ve yaşadıklarımı anlattırmayın bana şimdi
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mrt 2019 #8 YoRuMSuZ dediki: Trafikteki anılarımı ve yaşadıklarımı anlattırmayın bana şimdi Genişletmek için tıklayın... Anlat anlat
YoRuMSuZ dediki: Trafikteki anılarımı ve yaşadıklarımı anlattırmayın bana şimdi Genişletmek için tıklayın... Anlat anlat
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Mrt 2019 #9 Demokrasinin hakim olduğu bir forum burası çoğunluğa itiraz etmeyeceğim.
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mrt 2019 #10 YoRuMSuZ dediki: Demokrasinin hakim olduğu bir forum burası çoğunluğa itiraz etmeyeceğim. Genişletmek için tıklayın... Vay be yine kadının fendi erkeği yendi
YoRuMSuZ dediki: Demokrasinin hakim olduğu bir forum burası çoğunluğa itiraz etmeyeceğim. Genişletmek için tıklayın... Vay be yine kadının fendi erkeği yendi