arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 19 Arl 2011 #1 Kadınlar neden Kısa Etek Giymekden Hoşlanır ? Yada Dekolte ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Arl 2011 #3 Girmeyeceğim bu konulara artık diyorum ama duramıyorum..=))..Sadece hanımlar değil erkeklerde hoşlanıyor o durumdan =))
Girmeyeceğim bu konulara artık diyorum ama duramıyorum..=))..Sadece hanımlar değil erkeklerde hoşlanıyor o durumdan =))
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Arl 2011 #4 Dai..Adamsın.. Güzellik azaldıkça dekoltenin artması tezidir bu sorunun cevabı
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Arl 2011 #5 hiç tarzım degil ve hiçde hoş görmüyorum giyeni uzgunum hoşgörüm burada diskalifiye oluyor.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 19 Arl 2011 #6 eFSaNe_KaRTaL dediki: Dai..Adamsın.. Güzellik azaldıkça dekoltenin artması tezidir bu sorunun cevabı Genişletmek için tıklayın... efsane ne demek şimdi nu
eFSaNe_KaRTaL dediki: Dai..Adamsın.. Güzellik azaldıkça dekoltenin artması tezidir bu sorunun cevabı Genişletmek için tıklayın... efsane ne demek şimdi nu
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Arl 2011 #7 nasıl açıklasam bilemedim şimdi.. Çok açık bi konu bu..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 19 Arl 2011 #8 eFSaNe_KaRTaL dediki: nasıl açıklasam bilemedim şimdi.. Çok açık bi konu bu.. Genişletmek için tıklayın... anladık açıklama da alakasız ama yani derin dekolte giymeyenler de var adı dekolte olsada
eFSaNe_KaRTaL dediki: nasıl açıklasam bilemedim şimdi.. Çok açık bi konu bu.. Genişletmek için tıklayın... anladık açıklama da alakasız ama yani derin dekolte giymeyenler de var adı dekolte olsada
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Arl 2011 #9 Arz konuya açıklık getirtme bana.. Her türlü dekolte sonuçta..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 19 Arl 2011 #10 eFSaNe_KaRTaL dediki: Arz konuya açıklık getirtme bana.. Her türlü dekolte sonuçta.. Genişletmek için tıklayın... elbette ama senin sözün ağır bir söz
eFSaNe_KaRTaL dediki: Arz konuya açıklık getirtme bana.. Her türlü dekolte sonuçta.. Genişletmek için tıklayın... elbette ama senin sözün ağır bir söz