GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 1 Nsn 2021 #1 Elbette butun meslekler yakisirda ? Bana göre en çok hemşirelik ve ögretmenlik yakışıyor. Sizce kadınlara en çok hangi meslekler yakısıyor peki?
Elbette butun meslekler yakisirda ? Bana göre en çok hemşirelik ve ögretmenlik yakışıyor. Sizce kadınlara en çok hangi meslekler yakısıyor peki?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Nsn 2021 #2 Ben pilot ve pisikolok diyorum )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Nsn 2021 #4 Bir sağlıkçı olarak kendime sağlıkçı olmayı yakıştırıyorum. Ama genelde ilkokul öğretmenliği yakıştırılır kadına.
Bir sağlıkçı olarak kendime sağlıkçı olmayı yakıştırıyorum. Ama genelde ilkokul öğretmenliği yakıştırılır kadına.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 1 Nsn 2021 #5 Diyetisyen Güzellik uzmanı Hemşire Doktor Bankacı ? Kadın heryere yakışıyor ya canım kendim ??
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Nsn 2021 #6 Öğretmen ve sağlıkçı.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Nsn 2021 #7 KuMRu nunda söyledigi gibi kadina her meslek yakisiyor her elini atigini anli nin aki ile yapiyorr
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Nsn 2021 #8 Kadina yakismayan meslek varmiymis ??