yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ags 2021 #1 Bu kalpte sen olduğun sürece Seni hiçbir zaman unutmam Sen ne yaparsan yap Kalbim seni sevmekten vazgeçmeyecek…
Bu kalpte sen olduğun sürece Seni hiçbir zaman unutmam Sen ne yaparsan yap Kalbim seni sevmekten vazgeçmeyecek…
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ags 2021 #3 Simurg dediki: Çok güzel görünüyor resimler ve yazılar. Genişletmek için tıklayın... Begenmene sevindim Güzel yorum icin ayrica tesekkür ederim
Simurg dediki: Çok güzel görünüyor resimler ve yazılar. Genişletmek için tıklayın... Begenmene sevindim Güzel yorum icin ayrica tesekkür ederim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2021 #4 insanin hic cikasi gelmiyor forumdan böyle görünce
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Ags 2021 #5 Seçilen resimlerin albenisi gayet yüksek, yazılar da öyle. Teşekkürler @yesim434
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ags 2021 #6 yilmaz27 dediki: insanin hic cikasi gelmiyor forumdan böyle görünce Genişletmek için tıklayın... Ya komsum sana forumdan cik diyen kim cikmada zatenn biz senin yemegini kahveni cayini buraya hazirlarizz Güzel yorum icin tesekkürler YoRuMSuZ dediki: Seçilen resimlerin albenisi gayet yüksek, yazılar da öyle. Teşekkürler @yesim434 Genişletmek için tıklayın... Ben tesekkür ederim yorumsuz güzel yoru mun icin begen mene cok sevindim
yilmaz27 dediki: insanin hic cikasi gelmiyor forumdan böyle görünce Genişletmek için tıklayın... Ya komsum sana forumdan cik diyen kim cikmada zatenn biz senin yemegini kahveni cayini buraya hazirlarizz Güzel yorum icin tesekkürler YoRuMSuZ dediki: Seçilen resimlerin albenisi gayet yüksek, yazılar da öyle. Teşekkürler @yesim434 Genişletmek için tıklayın... Ben tesekkür ederim yorumsuz güzel yoru mun icin begen mene cok sevindim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Mrt 2023 #8 Wazgecemiyceyim seyler var ❣ ❣Şu hayatta ❣ Gözlerin gibi❣ ❣ Ellerin gibi ❣ ❣ Sesin gibi❣ ❣ S❣ ❣ E❣ ❣ N gibi❣ seni sevmek gibi
Wazgecemiyceyim seyler var ❣ ❣Şu hayatta ❣ Gözlerin gibi❣ ❣ Ellerin gibi ❣ ❣ Sesin gibi❣ ❣ S❣ ❣ E❣ ❣ N gibi❣ seni sevmek gibi