SuLe Üye 9 Ksm 2006 #1 Kar Tanelerinin Büyütülmüş Hali Kışın lapa lapa yağan kar tanelerini birde böyle görmek ister misiniz. Kar taneleri büyümüş halleriyle muhteşem görünüyorlar. Kar böyle yağsa nasıl olurdu acaba. benim çok hoşuma gitti. paylaşmak istedim
Kar Tanelerinin Büyütülmüş Hali Kışın lapa lapa yağan kar tanelerini birde böyle görmek ister misiniz. Kar taneleri büyümüş halleriyle muhteşem görünüyorlar. Kar böyle yağsa nasıl olurdu acaba. benim çok hoşuma gitti. paylaşmak istedim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Ksm 2006 #2 İlginç. Gerçekten bunlar kartanelerinin büyütülmüş hali mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Ksm 2006 #4 Evet gerçekten çok hoş. Bu kadar güzel olduklarını bilsem kar yağdığında biraz daha fazla kalırdım dışarda
Evet gerçekten çok hoş. Bu kadar güzel olduklarını bilsem kar yağdığında biraz daha fazla kalırdım dışarda
cırcırböcee V.I.P V.I.P 10 Ksm 2006 #6 çok güzel görünüyorlar bunların devamı olmalı bence bu kadar sınırlı değil bildiğim kadarıyla
anıl Katılımcı 10 Ksm 2006 #7 Doğanın ne mükemmel bir eser olduğunun kanıtı gibiler.Bu küçük ama anlattıkları büyük resim için Şule'ye teşekkürler.
Doğanın ne mükemmel bir eser olduğunun kanıtı gibiler.Bu küçük ama anlattıkları büyük resim için Şule'ye teşekkürler.