MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Arl 2012 #2 Gazete baskılıdan sonra hiç uğraşmadım bu tarz şeylerle sanırım ama bu zormuş @cemree ya Fotografta istiyorum Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Gazete baskılıdan sonra hiç uğraşmadım bu tarz şeylerle sanırım ama bu zormuş @cemree ya Fotografta istiyorum
cemree =)=) V.I.P 22 Arl 2012 #5 MeRciMeK dediki: Gazete baskılıdan sonra hiç uğraşmadım bu tarz şeylerle sanırım ama bu zormuş @cemree ya Fotografta istiyorum Genişletmek için tıklayın... Fotoğrafsız olurmu hiç canım Eklicem tabii ki =))) Ohoo ben o gazetenin üstüne çok şeyler denedim ya Ama ilkim gazeteydi ve çokta eğlenceliydi Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
MeRciMeK dediki: Gazete baskılıdan sonra hiç uğraşmadım bu tarz şeylerle sanırım ama bu zormuş @cemree ya Fotografta istiyorum Genişletmek için tıklayın... Fotoğrafsız olurmu hiç canım Eklicem tabii ki =))) Ohoo ben o gazetenin üstüne çok şeyler denedim ya Ama ilkim gazeteydi ve çokta eğlenceliydi
cemree =)=) V.I.P 22 Arl 2012 #6 ZeyNoO dediki: Güzelmiş kendi parmağını eklersin dimi merak ettimde ) Genişletmek için tıklayın... Eklerim tabii ki canım =)
ZeyNoO dediki: Güzelmiş kendi parmağını eklersin dimi merak ettimde ) Genişletmek için tıklayın... Eklerim tabii ki canım =)
cemree =)=) V.I.P 22 Arl 2012 #7 Esr3 dediki: allah simdiden sabir versin Genişletmek için tıklayın... İstediğim bir şey olduğu için sonuna kadar sabıredeceğimden şüphen olmasın
Esr3 dediki: allah simdiden sabir versin Genişletmek için tıklayın... İstediğim bir şey olduğu için sonuna kadar sabıredeceğimden şüphen olmasın
cemree =)=) V.I.P 22 Arl 2012 #8 Bunun için oje fırcası gerekiyo ya olmuyo :S sabah yapıyım ben bunu güzelim kırmızı ojelerimide mundar ettim ya
Bunun için oje fırcası gerekiyo ya olmuyo :S sabah yapıyım ben bunu güzelim kırmızı ojelerimide mundar ettim ya
cemree =)=) V.I.P 23 Arl 2012 #10 MeRciMeK dediki: Hazıe böyle yapışkan gibi şeyler var onda yok mu ki kar tanesi Genişletmek için tıklayın... Maalesef yok ama ben hallettim bile =)))
MeRciMeK dediki: Hazıe böyle yapışkan gibi şeyler var onda yok mu ki kar tanesi Genişletmek için tıklayın... Maalesef yok ama ben hallettim bile =)))