Malzemeler,
500 gram karides
3 diş sarımsak
1 adet orta boy soğan
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
İnce doğranmış maydanoz
Hazırlanışı,
Soğan ve sarımsağın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın.
Tavaya; doğranmış soğan, sarımsak, toz şeker, tuz ve zeytinyağını alın.
Kısık ateşte, rengi değişene kadar kavurun.
Karidesleri tavaya ilave edip hafifçe karıştırın.
Tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte yaklaşık 20 dakika pişirin.
Karidesleri servis tabağına alıp maydanozla süsleyip ikram edin.
Afiyet olsun.
500 gram karides
3 diş sarımsak
1 adet orta boy soğan
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
İnce doğranmış maydanoz
Hazırlanışı,
Soğan ve sarımsağın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın.
Tavaya; doğranmış soğan, sarımsak, toz şeker, tuz ve zeytinyağını alın.
Kısık ateşte, rengi değişene kadar kavurun.
Karidesleri tavaya ilave edip hafifçe karıştırın.
Tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte yaklaşık 20 dakika pişirin.
Karidesleri servis tabağına alıp maydanozla süsleyip ikram edin.
Afiyet olsun.