Malzemeler
- 1 Yemek kaşığı Margarin
- 3 Adet Muz
- 1 Tatlı kaşığı Pudra Şekeri
Krep İçin
- 1 Su bardağı Süt
- 1.5 ( 3/2 ) Çay bardağı Toz Şeker
- 1 Su bardağı Un
- 1 Paket Vanilya
- 2 Adet Yumurta
-Arzuya Göre
- Kararında Çikolata Sosu
Hazırlanışı
Yumurta, toz şeker, vanilya, un ve sütü mikserle çırpın. Teflon tavayı hafifçe yağlayın. Krep hamurundan bir kepçe tavaya dökün, iki tarafı da hafif kızarıncaya kadar pişirin. Hamur bitinceye dek işlemi tekrarlayın. Muzları dilimleyin. Sana Klasik'i tavada eritip şekeri ekleyin ve muz dilimlerini önlü arkalı kızartın. Kreplerin ortasına kızarmış muz dilimlerini dizin ve krebi yarım ay şeklinde kapatın. İsteğinize göre çikolata sos ile servis yapın. Kalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 2436 Kcal
- 1 Yemek kaşığı Margarin
- 3 Adet Muz
- 1 Tatlı kaşığı Pudra Şekeri
Krep İçin
- 1 Su bardağı Süt
- 1.5 ( 3/2 ) Çay bardağı Toz Şeker
- 1 Su bardağı Un
- 1 Paket Vanilya
- 2 Adet Yumurta
-Arzuya Göre
- Kararında Çikolata Sosu
Hazırlanışı
Yumurta, toz şeker, vanilya, un ve sütü mikserle çırpın. Teflon tavayı hafifçe yağlayın. Krep hamurundan bir kepçe tavaya dökün, iki tarafı da hafif kızarıncaya kadar pişirin. Hamur bitinceye dek işlemi tekrarlayın. Muzları dilimleyin. Sana Klasik'i tavada eritip şekeri ekleyin ve muz dilimlerini önlü arkalı kızartın. Kreplerin ortasına kızarmış muz dilimlerini dizin ve krebi yarım ay şeklinde kapatın. İsteğinize göre çikolata sos ile servis yapın. Kalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 2436 Kcal